Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161191 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nick cheat`era: TrAnCe Godzina, data zdarzenia: 14:00 3 czerwca 2014 roku Mapa: awp_india Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://speedy.sh/KwNSh/trancecel.dem STEAM_ID/IP cheat`era: 193.200.51.229 Uzasadnienie: na początku demka przyznaje się do posiadania wh a tylko szkoda że nie włączyłem wcześniej demka bo napisał że ma celownik wbudowany do awp i dobrze mu się z nim gra a jak wiem celownik do awp jest zabroniony :cray: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161217 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Brak słów kolego to po to pytałeś mnie jak sprawdzić ip Co do cel o tej samej godzinie nagrywałem demko http://multi-head.pl/topic/31165-odpalony-człowiek20/ Na demku nic specjalnego nie widze po za czysta gra postaraj sie lepiej . Ogarnij sie przyjacielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161283 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 To ty się ogarnij przyznałeś się do tego że używałeś wh i wtedy grałeś na wh grasz nie czysto :acute: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 3 Czerwca 2014 #161305 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Trance czysty, lecz poczekajmy na decyzję nad Marchewą, który przyznał się do używania WH. (decyzja lukiego, bądź wyższej Administracji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161311 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ale on się przyznał na używanie wh nie ja, nie jestem głupi przecież mam steam i nie gram na czitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161317 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Czysto. Przyznał się, ale nie został złapany. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161318 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi