aass. Napisano 3 Lutego 2016 #393069 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Nick: ass. # Wiek: Obecnie 26, jutro skończe 27 Data rejestracji na forum: 13 gru 2015 Czas spędzony na forum: 6h 40m Doświadczenie w ocenianiu: 6/7 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: 5/10... Czasami obsługiwałem, lecz szybko sie ucze, wiec idzie to nadrobić . Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, jedynie na serwerze zaraz na początku jak nie miałem jeszcze admina na dd2. Dlaczego Ty?: Chce współpracować i pomoc administracji ubt Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1h dziennie Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) NIE, brakuje kilku dni Coś od siebie: Tak więc, mam na imie Dominik mam 26 lat, niebawem 27. Byłbym bardzo wdzięczny o szybkie rozpatrzenie podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 4 Lutego 2016 #393323 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Lutego 2016 #395086 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: http://multi-head.pl/index.php/topic/82626-urlopik/ Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi