Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160895 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: a Godzina, data zdarzenia: 02.06.2014 godz. 18:10 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:4769862 Uzasadnienie: Wszedlem na serwer, pogralem ze 3 rundy i dostalem bana z powodem "aktywny". Nie mam pojecia za co ten ban, czy ktos moglby mi to wytlumaczyc? Jesli jest jakies podejrzenie o czity to odrazu prosze o przeanalizowanie dema z hltv bo ktos chyba zbyt pochopnie podjal decyzje. Edit: wszystko odbylo sie na serwerze only DD2 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Czerwca 2014 #160897 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Masz aktywnego bana na ip na innym steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160898 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Masz aktywnego bana na ip na innym steam na innym steam? jak ja nie mam innego steam lol. a ip mam zmienne. Mozesz mi podac id tego "innego" steama i kiedy byl ten ban? Ssytuacja jest o tyle dziwna, ze jak juz pisalem wyzej nie posiadam innego steama, po drugie nikt nie ma dostepu do mojego komputera, po trzecie nie gralem w cs 1.6 ze 2 lata jak nie wiecej. Czy mozliwe jest, ze to przez to ze mam zmienne ip? w sensie czy ip moze sie powtorzyc u calkiem innej osoby ktora rowniez ma to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Czerwca 2014 #160914 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 w bansie nic nie ma zatem ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Czerwca 2014 #160915 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi