Skocz do zawartości

[BEZ UB]Odwoładnie odnośnie zbanowania [Onlydd2] #2]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Wasik[Ak47]

Godzina, data zdarzenia: Jakoś po 22, dn. 1.06.2014

Mapa: de_dust2

STEAM_ID / IP: 0:0:1370551571 

Uzasadnienie:

Witam. Chciałem wyjaśnić i dowiedzieć się dokładnie, dlaczego wczorajszego wieczóru moje konto jak i zarówno IP na serwerze onlydd2 #2 zostały zbanowane na okres tygodnia. Sprawa przedstawia się nastepujaco. Wczorajszego dnia grajac po południu na serwerze coś tam się powiklinaliśmy z jakimś innym graczem ::Filipkiem::, oraz miałem jakieś tam dziwne sprzeczki z playerka Majkaaa. Gdy zrobiło się spokojnie, nagle po 30 min od tamtego zdazenia (wykłócania się itp.) dostałem 3h-ego bana za słownictwo. Okej.. Przyjełem to i odczekałem swoje. Gdy okres tamtego 3h-ego bana minął wszedłem spowrotem na serwer, zachowujac się spokojnie, kulturalnie oraz przyzwoicie, śmiejac i wygłupiajac się z Jackiem i Ania. Po nie wiem dokładnie jakim czasie, ale jakoś tak zaledwie 30min normalnej i spokojnej gry nie znów któryś Admin mnie zbanował.. Na okienku bana widniały jedynie napisy "Zostałeś zbanowany" długość bana: 7dni a powód który miejmy nadzieje że admin bedzie potrafił uzasadnić był nastepujacy i dotyczacy obrażania rodziny któregoś z graczy przez moja osobe.. Jednakże wchodzac ponowanie na serwer po wczesniejszym odbanowaniu nikogo rodziny nie wyzywałem jak i zarówno też nie obrażałem pozostałych graczy przebywajacych w obecnych chwilach na serwerze.. 

Prosze o szybkie rozpatrzenie mojej prośby. O uzasadnienie zbanowania albo o możliwość szybkiego powrotu do grania na waszym serwerze. 

Pozdrawiam. Wasik[Ak47]

Byłem przy tym kolego. Chamstwo na naszym serwerze jest surowo karane. Może nauczy Cię to kulturalnej gry i czerpania radości z niej, oraz nie uprzykrzania jej innym.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...