Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160827 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Wasik[Ak47] Godzina, data zdarzenia: Jakoś po 22, dn. 1.06.2014 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 0:0:1370551571 Uzasadnienie: Witam. Chciałem wyjaśnić i dowiedzieć się dokładnie, dlaczego wczorajszego wieczóru moje konto jak i zarówno IP na serwerze onlydd2 #2 zostały zbanowane na okres tygodnia. Sprawa przedstawia się nastepujaco. Wczorajszego dnia grajac po południu na serwerze coś tam się powiklinaliśmy z jakimś innym graczem ::Filipkiem::, oraz miałem jakieś tam dziwne sprzeczki z playerka Majkaaa. Gdy zrobiło się spokojnie, nagle po 30 min od tamtego zdazenia (wykłócania się itp.) dostałem 3h-ego bana za słownictwo. Okej.. Przyjełem to i odczekałem swoje. Gdy okres tamtego 3h-ego bana minął wszedłem spowrotem na serwer, zachowujac się spokojnie, kulturalnie oraz przyzwoicie, śmiejac i wygłupiajac się z Jackiem i Ania. Po nie wiem dokładnie jakim czasie, ale jakoś tak zaledwie 30min normalnej i spokojnej gry nie znów któryś Admin mnie zbanował.. Na okienku bana widniały jedynie napisy "Zostałeś zbanowany" długość bana: 7dni a powód który miejmy nadzieje że admin bedzie potrafił uzasadnić był nastepujacy i dotyczacy obrażania rodziny któregoś z graczy przez moja osobe.. Jednakże wchodzac ponowanie na serwer po wczesniejszym odbanowaniu nikogo rodziny nie wyzywałem jak i zarówno też nie obrażałem pozostałych graczy przebywajacych w obecnych chwilach na serwerze.. Prosze o szybkie rozpatrzenie mojej prośby. O uzasadnienie zbanowania albo o możliwość szybkiego powrotu do grania na waszym serwerze. Pozdrawiam. Wasik[Ak47] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2014 #160830 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Dostałeś bana na tydzieć z powodem "Za wyzywanie rodziny". Bana nałożyła adminka Marlenka, na forum Desire, i poczekajmy aż przedstawi dowody. Wtedy się zobaczy czy będziesz musiał odczekać całą karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160839 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Byłem przy tym kolego. Chamstwo na naszym serwerze jest surowo karane. Może nauczy Cię to kulturalnej gry i czerpania radości z niej, oraz nie uprzykrzania jej innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160840 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi