Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160766 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: ZOFIA KOPYTLANKA / kłamiesz. / Cannabis Godzina, data zdarzenia: Nie znam, nie działa amxbans Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 0:0:59575217 Uzasadnienie: Gram już u was od dłuższego czasu i nigdy nie robiłem żadnych problemów i ja ich nie miałem. Kilku graczy i adminów na pewno mnie kojarzy. Zrobiłem sobie kilka dni przerwy od CS'a, dzisiaj wchodzę a tu taki ban. Mam internet z urzędu i wiele osób w moim mieście ma takie same IP i niestety musiał ktoś inny dostać bana. Mam nadzieję, że rozpatrzycie prośbę o UB, tym bardziej, że mam Steama, a perm za kulturę to chyba jednak za dużo. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kali Goluch [AMXBans] Powod : ' tak tez na podworku i w domu mowia ?? - kultura ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.40.115.226 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Czerwca 2014 #160770 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ip jest to samo banował Luki więc niech on zadecyduje co z Tobą zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160772 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 [AMXBans] Twoje IP : ' 185.40.115.226 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Czerwca 2014 #160778 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 tego bana bankowo nie zdejme jezeli masz takie samo IP podziekowac mozesz temu Panu : http://multi-head.pl/topic/30966-skarga-na-jarluki/ http://multi-head.pl/topic/30968-skarga/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Czerwca 2014 #160780 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi