gURna picza Napisano 1 Czerwca 2014 #160444 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Cześć. W tym dniu chciałbym się z wami pożegnać. Nie mam już czasu na grę w cs, a także na przesiadywanie na forum. Ts od czasu do czasu odwiedzę, ale nie często. Dziękuje za powierzenie mi wielu ważnych rang lecz muszę z nich zrezygnować. Zaczyna się robić ciepło i widać, że zacząłem zaniedbywać swoje obowiązki. W szczególności chciałbym podziękować : Malu, za to że zawsze mi pomogłeś i jesteś zajebisty, dziękuje. N-ty dzień, za to, że zawsze służyłeś pomocną dłonią i powierzyłeś mi admina 4fun, choć nie spełniałem wymagań, dziękuje. ProSatanek, nasz emeryt i pierwsza osoba, która powierzyła w moje ręce pierwszego admina, to był dla mnie przełom. PieRsciOnek, za Twojego downa i czitowanie. Bez urazy. :3 Reset, every think is pod kontrolą. Zgrywek, za Twoja chorą głowę i spiny na TS. TeeZ, za nasze romanse na Steam i prawie wywiad. A także pozdrawiam: Toxic, SebCio, i reszta, których nie wymieniłem. Za kim nie będę tęsknił? Oczywiście za Consecuente i Strajk, którzy chcieli się mnie pozbyć. Żegnam was ozięble. Do zobaczyska MH. Kiedyś może się znowu spotkamy. Serdeczne JP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160445 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Bywaj wielka szkoda.Ps. Chudy też chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160446 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi