CI4ST3K Napisano 3 Lutego 2016 #392984 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Witam. Wraz z @@Gargulec wpadliśmy na pomysł zrobienia konkursu w formie quiz'u o naszej sieci. Konkurs polegałby na zadaniu kilku (około 25) pytań o naszej sieci Multi-Head. Oczywiście to tylko propozycja więc ilość można zmniejszyć lub zwiększyć. Pytania chętnie opracujemy wraz z @@Gargulec , oczywiście w porozumieniu z Administracją. Pytania nie będą łatwe, ale też nie za trudne. Można by było także pomyśleć o jakiś nagrodach, ale to już Czerwoni się tym zajmą. Piszcie co o tym sądzicie i jak Wam się to podoba. Serdecznie Pozdrawiamy! --------------- Będę edytował, żeby spamu nie robić -------------- @3x NAAJ będą same pytania, a co do odpowiedzi, jeszcze zastanawiamy się nad formą. Czy będziecie szukać sami, czy podamy sugerowane odpowiedzi Masz rację, ale z naszą Administracją myślę, że nie będzie z tym problemu. Myślę, że można by było nad tym pomyśleć, tylko wtedy w grę wchodzi TeamSpeak. @Mart_Verum Oczywiście. Takich łatwych pytań nie będzie. Żeby odpowiedzieć trzeba będzie się trochę pogłowić. A jeżeli zabraknie nam pytań pomogą Czerwoni. Oni zapewne wiedzą więcej od nas. @Master Czas to zmienić! @Consecuente Dziękujemy bardzo, chętnie to obgadamy z Tobą na TeamSpeak'u @Missia I mam nadzieje, że nie przstanę! @dupadupadupadupa Więcej optymizmu Panie! @NikoS Ts niestety odpada, za dużo zamieszania z tym będzie. @HaZarD974 Już prawie wszystko skończone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 3 Lutego 2016 #392993 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Pomysł dobry a wręcz bardzo dobry. Będą do wyboru kategorie czy po prostu same pytania ? Również czy do zadanego pytania będą np 4 sugerowane odpowiedzi ? Aaa ok w takim razie jestem ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #393000 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Bardzo ciekawa propozycja. Brałem kiedyś udział w takim konkursie, ale było to tak, że robiło się 3-osobowe zespoły i po pytaniu jest krótka narada, a odpowiada kapitan. Liczę na waszą pomysłowość. @@NaWypasie :) TeamSpeak to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 3 Lutego 2016 #393007 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Bardzo fajny pomysl, ale zeby zrobic konkurs trzeba duzo wiedziec o sieci. Chodzi mi o to, zeby nie bylo pytan w stylu "Na jakim serwerze opiekunem jest nick?" albo "Nick to: administrator, opiekun, ubt czy moderator" Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Lutego 2016 #393027 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Fajny pomysł to powinno wypalić P.S co ja gadam zapomniałem ze tu żadne konkursy nie wychodzą ( słomiany zapal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2016 #393030 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Ja jestem za! Jako, że lubię nowości to trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 3 Lutego 2016 #393021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Powodzenia, macie moją pełną akceptację. Nagrody do uzgodnienia priv lub TS. Czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lutego 2016 #393063 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jakiś konkurs na forum się przyda, działajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2016 #393066 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 do kurwy nędzy why serwer 1.6 DD2 flash tra 5s ( jebie wam do reszty?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiozA Napisano 3 Lutego 2016 #393072 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Super pomysł. Nowi przy okazji mogą się też ciekawych rzeczy dowiedzieć - w tym ja . Dobra organizacja i będzie elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #393167 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Ciekawy pomysł Mam nadzieje, że uda wam się go przeprowadzić do końca. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 3 Lutego 2016 #393194 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Pomysł bardzo mi się podoba. Ps.@@NaWypasie :) Ostatnio mnie pozytywnie zaskakujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 3 Lutego 2016 #393196 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Naprawdę niesamowity pomysł żeby zrobić Quiz o naszej sieci. Życzę powodzenia żeby ten pomysł wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 3 Lutego 2016 #393197 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 do kurwy nędzy why serwer 1.6 DD2 flash tra 5s ( jebie wam do reszty?) you made my day mate btw, jesli chodzi o konkurs w sumie fajna sprawa, jedyny konkurs ktory ma szanse na sukces ostatnimi czasy, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 3 Lutego 2016 #393204 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Pomysł fajny, jakby co- jestem chętny, ale znając życie to i tak nic z tego nie wyjdzie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 3 Lutego 2016 #393273 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Bardzo fajna inicjatywa na pewno wezme udział moim zdaniem nawet bez nagród dla samej zabawy i rywalizacji można by było spróbować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2016 #393285 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Zabawa bardzo fajna.Pomysłodawca wykazał się dobrym pomysłem na temat quizu o Multiheadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bye Napisano 4 Lutego 2016 #393325 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Bardzo ciekawy pomysł konkursu. Bardzo się cieszę, że gracze są na tyle pomysłowi, aby sami wymyślić coś od siebie. Mam nadzieję, że konkurs wyjdzie w 105%. Czekam na dalsze informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 5 Lutego 2016 #393784 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Spoko pomysł, konkurs najlepiej przeprowadzić na TS'ie. Każda osoba będzie miała np. minute na odpowiedź. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 5 Lutego 2016 #393787 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Wszystko fajnie, ale oby to nie był tylko ''słomiany zapał'' Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milek :D Napisano 5 Lutego 2016 #393916 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Pomysł świetny Jestem nowy na sieci i na pewno jeśli konkurs się odbędzie to wezmę w nim udział POWODZENIA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 5 Lutego 2016 #393937 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Konkurs ten odbędzie się 13 lutego od godziny 10:00 do godziny 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 5 Lutego 2016 #393958 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 To nie lepiej zrobić oddzielny temat i wszystko w nim opisać? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 5 Lutego 2016 #393959 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 @NikoS wszystko będzie opisane w innym temacie. Napisałem post (up), żeby wiedzieli kiedy się to odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 5 Lutego 2016 #394062 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Pomysł bardzo dobry !! Szacun i powodzenia w realizowaniu konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi