Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160362 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Nick: Karx Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Średnie, Byłem adminem przez krótki okres czasu na paru publicznych serverach tf2 oraz cod mw Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 7/10 Staż w TF2: Ponad 3000 godzin od lutego 2012 Steam ID: STEAM_0:0:49472161 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Karx/80.72.43.106:26911/ Dlaczego TY .!: Dużo czasu spędzam na serverze i czesto nie ma admina, dodatkowo ostatnio mam sporo wolnego czasu więc wejście by w czymś pomóc nie jest problemem. Poza tym dużo gram w tf2 ogolnie, na publicznych serverach jak i w competetive tf2 wiec można powiedzieć, że się na tej grze dobrze znam-mam możliwosc pomagania nowym graczom, oraz nie będzie absurdalnych sytuacji typu ban za aimbot kiedy osoba oskarzona poprostu dobrze grała. Czas jaki dziennie poświęcasz na TF2: +/- godzina, czasami więcej jak nie mam co robic. Kontakt: Mumble skype steam(zawsze jak cos robie na komputerze to jestem) Teamspeak; nie wiem czy sie przyda ale podaje link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/Karx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #164437 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Jestem na nie kolego . Aktywność na forum popraw to będę na tak. Jednocześnie odświeżam wam podanie, bo widzę, że nikt nie zaglądał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164831 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 [align=center]Więc tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem na NIE, czemu ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Konto tylko dla podania i jak widać już się tym podaniem nie interesujesz. Popraw aktywność na forum, to na pewno będę przychylny Ci dać moje TAK. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tym czasem przykro mi. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165538 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 [align=center]Więc tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem na NIE, czemu ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Konto tylko dla podania i jak widać już się tym podaniem nie interesujesz. Popraw aktywność na forum, to na pewno będę przychylny Ci dać moje TAK. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tym czasem przykro mi. [/align] Konto dla podania załozone pół roku przed jego złozeniem? I nie rozumiem dlaczego się nim nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166086 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Odświeżam . Prosze H@ o podjęcie decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166730 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi