Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160288 Napisano 1 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: elDUPA Godzina, data zdarzenia: 12.25, 01.06.2014 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 62.133.145.123 Uzasadnienie: Zastałem dziś zbanowany albowiem ponieważ według niejakiego admina Smiley miałem aimbota. Po pierwsze zastanawiam się czemu nie zostały zrobione mi jakiekolwiek ssy bądź demko, chętnie wrzuciłbym i sprawa byłaby wyjaśniona. Na swoją obrone mam tylko kilka słów wyjaśnień, grając na serwerze dostępny jest perk: bezlik amo, który to właśnie wylosowałem, wtajemniczeni w cs (poza adminem smiley bo z pewności do takich osob nie należy) zdają sobie sprawę jak szybko szczelne jest MP5 także może stąd przypuszczenie mojego cziterstwa. MP5+ bezlik amo, chyba nie musze pisać z czym to się wiąże i jaki ferment sieje. Liczę na wyjaśnienie zaistniałego nieporozumienia gdyż zostałem niesłusznie zbanowany. Stałem się ofiarą braku kompetencji admina. Pozdrawiam, elDUPA
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160290 Napisano 1 Czerwca 2014 Proszę dostosować się do wzoru ! Po drugie jeśli nie dostałeś ssów, to powinieneś napisać w dziale "Odwołanie od bana" i tam przenoszę temat !
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160294 Napisano 1 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: elDUPA Godzina, data zdarzenia: 12.25, 01.06.2014 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 62.133.145.123 Uzasadnienie: Zastałem dziś zbanowany albowiem ponieważ według niejakiego admina Smiley miałem aimbota. Po pierwsze zastanawiam się czemu nie zostały zrobione mi jakiekolwiek ssy bądź demko, chętnie wrzuciłbym i sprawa byłaby wyjaśniona. Na swoją obrone mam tylko kilka słów wyjaśnień, grając na serwerze dostępny jest perk: bezlik amo, który to właśnie wylosowałem, wtajemniczeni w cs (poza adminem smiley bo z pewności do takich osob nie należy) zdają sobie sprawę jak szybko szczelne jest MP5 także może stąd przypuszczenie mojego cziterstwa. MP5+ bezlik amo, chyba nie musze pisać z czym to się wiąże i jaki ferment sieje. Liczę na wyjaśnienie zaistniałego nieporozumienia gdyż zostałem niesłusznie zbanowany. Stałem się ofiarą braku kompetencji admina. Pozdrawiam, elDUPA
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160295 Napisano 1 Czerwca 2014 Dostałeś bana od admina smiley z powodem "Aimbot". Czekamy na wyjaśnienie admina. Btw. istnieje taka opcja jak edytuj post !
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160747 Napisano 2 Czerwca 2014 Gracz dostaje ub, a admin ostrzeżenie w odpowiednim dziale. /close.
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160749 Napisano 2 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
1 Cze
4
2 Cze
2
Popularne Dni
1 Cze 2014
4 posts
2 Cze 2014
2 posts