Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160288 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: elDUPA Godzina, data zdarzenia: 12.25, 01.06.2014 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 62.133.145.123 Uzasadnienie: Zastałem dziś zbanowany albowiem ponieważ według niejakiego admina Smiley miałem aimbota. Po pierwsze zastanawiam się czemu nie zostały zrobione mi jakiekolwiek ssy bądź demko, chętnie wrzuciłbym i sprawa byłaby wyjaśniona. Na swoją obrone mam tylko kilka słów wyjaśnień, grając na serwerze dostępny jest perk: bezlik amo, który to właśnie wylosowałem, wtajemniczeni w cs (poza adminem smiley bo z pewności do takich osob nie należy) zdają sobie sprawę jak szybko szczelne jest MP5 także może stąd przypuszczenie mojego cziterstwa. MP5+ bezlik amo, chyba nie musze pisać z czym to się wiąże i jaki ferment sieje. Liczę na wyjaśnienie zaistniałego nieporozumienia gdyż zostałem niesłusznie zbanowany. Stałem się ofiarą braku kompetencji admina. Pozdrawiam, elDUPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160290 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Proszę dostosować się do wzoru ! Po drugie jeśli nie dostałeś ssów, to powinieneś napisać w dziale "Odwołanie od bana" i tam przenoszę temat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160294 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: elDUPA Godzina, data zdarzenia: 12.25, 01.06.2014 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 62.133.145.123 Uzasadnienie: Zastałem dziś zbanowany albowiem ponieważ według niejakiego admina Smiley miałem aimbota. Po pierwsze zastanawiam się czemu nie zostały zrobione mi jakiekolwiek ssy bądź demko, chętnie wrzuciłbym i sprawa byłaby wyjaśniona. Na swoją obrone mam tylko kilka słów wyjaśnień, grając na serwerze dostępny jest perk: bezlik amo, który to właśnie wylosowałem, wtajemniczeni w cs (poza adminem smiley bo z pewności do takich osob nie należy) zdają sobie sprawę jak szybko szczelne jest MP5 także może stąd przypuszczenie mojego cziterstwa. MP5+ bezlik amo, chyba nie musze pisać z czym to się wiąże i jaki ferment sieje. Liczę na wyjaśnienie zaistniałego nieporozumienia gdyż zostałem niesłusznie zbanowany. Stałem się ofiarą braku kompetencji admina. Pozdrawiam, elDUPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160295 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dostałeś bana od admina smiley z powodem "Aimbot". Czekamy na wyjaśnienie admina. Btw. istnieje taka opcja jak edytuj post ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160747 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Gracz dostaje ub, a admin ostrzeżenie w odpowiednim dziale. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160749 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi