petryś Napisano 3 Lutego 2016 #392969 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): 16:05 3 lutego 2016 Nick admina/gracza, który zawinił: stejl Dowody: Nie mam moich ss, bo nigdy się w to nie bawiłem, ale jeśli ktoś mi wytłumaczy jak to zrobić to wkleję. Świadkowie: Osoby na serwerze. Uzasadnienie: : Żałosne... Już drugi raz mam bana na serwerze CS:GO #2, chociaż nic nie mam... Tym razem wystraczyło być lepszym od admina będąc szybszym z awp na długiej na dd2, żeby dostać BEZPODSTAWNEGO bana ;p Stejl nie spawdzał mnie nawet na spekcie, więc nie wiem o co chodzi tym bardziej, że nic nie mam. To już druga taka sytuacja na tym serwerze, poprzednio miałem bodajże 30 fragów i 2-4 zgony (lepszy dzień) no ale co zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 3 Lutego 2016 #392980 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dostałeś bana tak to prawda ale z powodu wrzuć screeny..... http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=9890 <<-- Link do amxbans (Akurat Twojego bana ) Zastosuj się do wzoru i dostaniesz UB (pod warunkiem,że screeny są czyste) Bezpodstawny ban ? Admin miał podejrzenia i strzelił Ci screeny więc to nie jest bezpodstawny ban. http://multi-head.pl/index.php?/topic/66430-wzór-wstawiania-ssów-oraz-gdzie-je-znaleźć/<<-- Mały poradnik gdzie znaleźć screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Lutego 2016 #393813 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jak napisał admin wyżej. Admin ma prawo Cię sprawdzić, dodatkowo kończy Ci się czas na sprawdzenie ssów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Lutego 2016 #393814 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi