Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160024 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Twój nick podczas gry:Pro-Wojas Godzina, data zdarzenia:Dziś i teraz Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:176.100.195.40 posiadam steama jesli będzie trzeba podam także id Uzasadnienie:Gram czysto nie posiadam czitów no może wale banie bo specialnie trzymam celownik wysoko w tedy mam większe szansę na wygranie z przeciwnikiem jeśli chodzi o ostatnią akcję jak wyhcodziłęm już z długiej i widziałem gościa że się chowa za scianą koło bs i zaczołem skanować ale nie zabiłem ponieważ ktoś go chyba zabił z mojego teamu ale nie jestem pewny bo zostałem zbanowany na czitowanie o to konsola i na serwerze jest HLTV więc jeśli ktoś może prosze obejżeć i nigdy nie czitowałem proszę o szybkie ub a tu wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:3197815' [AMXBans] Twoje IP: '176.100.195.40' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 31 Maja 2014 #160064 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Zapraszam admina UnT z dowodem w postaci demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160065 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 A i jeszcze jeśli mogę się wypowiedzieć Panie adminie jeśli miałbym czitować to nie wydawałbym kasy na steama po 2 w każdej chwili możesz zrobić mi ssy na serwerze jestem chętny ale po 5 min znajdą się na forum mi czitowanie nie jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160068 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 No przepraszam cię bardzo antyss nie mam a tym bardziej żadnego wh ani nic jestem czysty po jest demko i czekam na rostrzygnienie a i po 3 gdybym mial czity to chyba bym nie zakładał tematu o odwołanie ale ja go założyłem bo chce pograć a mam paru znajomych na tych serwerach więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160071 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Proszę państwa wypowiem sie tak ja Pro-Wojtasa znam długo i mogę dać głowę że jest czysty. Po prostu miał jedną akcje taką a wy już dajecie mu bana. Niech przyjdzie UnT i pokaże demko i zobaczycie ale pewnie jak go znam to sie nie pokaże po 24h wiec wiecie. Takie jest moje stanowisko UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Czerwca 2014 #160256 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 odświeżam przypomne że admin ma czas do 16:30 nie dostarczy dema gracz otrzymuje UB a admin odpowiedni bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2014 #160449 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 UB dla gracza, nagroda dla UnT'a w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2014 #160450 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi