Skocz do zawartości

[UB]Niesłuszny ban :(

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry:Pro-Wojas

Godzina, data zdarzenia:Dziś i teraz 

Mapa:DD2

STEAM_ID / IP:176.100.195.40 posiadam steama jesli będzie trzeba podam także id 

Uzasadnienie:Gram czysto nie posiadam czitów no może wale banie bo specialnie trzymam celownik wysoko w tedy mam większe szansę na wygranie z przeciwnikiem jeśli chodzi o ostatnią akcję jak wyhcodziłęm już z długiej i widziałem gościa że się chowa za scianą koło bs i zaczołem skanować ale nie zabiłem ponieważ ktoś go chyba zabił z mojego teamu ale nie jestem pewny bo zostałem zbanowany na czitowanie o to konsola i na serwerze jest HLTV więc jeśli ktoś może prosze obejżeć i nigdy nie czitowałem proszę o szybkie ub a tu wycinek z konsoli  

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu

[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:3197815'

[AMXBans] Twoje IP: '176.100.195.40'

[AMXBans] ===============================================

Gość Guest

A i jeszcze jeśli mogę się wypowiedzieć 

Panie adminie jeśli miałbym czitować to nie wydawałbym kasy na steama po 2 w każdej chwili możesz zrobić mi ssy na serwerze jestem chętny ale po 5 min znajdą się na forum mi czitowanie nie jest potrzebne 

Gość Guest

No przepraszam cię bardzo antyss nie mam a tym bardziej żadnego wh ani nic jestem czysty po jest demko i czekam na rostrzygnienie a i po 3 gdybym mial czity to chyba bym nie zakładał  tematu o odwołanie ale ja go założyłem bo chce pograć a mam paru znajomych na tych serwerach więc 

Gość Guest

Proszę państwa wypowiem sie tak ja Pro-Wojtasa znam długo i mogę dać głowę że jest czysty. Po prostu miał jedną akcje taką a wy już dajecie mu bana. Niech przyjdzie  UnT i pokaże demko i zobaczycie ale pewnie jak go znam to sie nie pokaże po 24h wiec wiecie. Takie jest moje stanowisko UB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...