Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 #159760 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Nick: Nick Uciekl Odemnie Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeszcze nie byłem admem ale czasem dawałem na innych serwach podania ale mi nie chcieli dac ale normalnie gralem i wgl ogarnialem Znajomość AMXX (w skali 1-10) : no tak z 8/9/10 Staż w CS : no tak ze 5 lat to juz sie gra ale z przerwa bo minecraft gralem Steam / NonSteam : NoSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : sory ale nie pamietam jak to sie bralo Dlaczego TY .! :Bo dużo gram i moge dobrze bany dawać i tez jestem elokwentny i pomocny jestem Kontakt:karolina.kowalska2121 (sory za nazwe bo to stary skape siory) i mam też kanał na yt https://www.youtube.com/channel/UC_t3NH18L4hVBR_DlGDHjMQ Prosze o dobre rozpatrzenie podaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Maja 2014 #159765 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Brak Steam'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 30 Maja 2014 #159766 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361924 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi