Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 #159606 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Happy Godzina, data zdarzenia: 17:30, 05.30. 2014 Mapa: awp_india STEAM_ID / IP: 'VALVE_0:4:1839757045' Uzasadnienie: Witam Dostałem wczoraj bana z opcją wrzucenia fotek na forum w celu wyjaśnienia. Fotki zostały wrzucone w formacie bmp. 5 minut po dostaniu bana ( wymaganego przez was formatu w folderze cstrike nie ma, ani w Appdata). Po zadaniu pytania gdzie w takim razie mogę te fotki znaleźć nie dostałem żadnej odpowiedzi. Pierwszy raz spotykam się z takim wymogiem co do fotek więc jestem trochę zagubiony i liczyłem na pomoc. Trochę w necie pogrzebałem i rozumiem, że te fotki powinny automatycznie się pojawić w folderze. Ustawiłem w folderze grupowanie po dacie, więc oba formaty powinny być obok siebie z tą samą datą. Niestety ich tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Maja 2014 #159611 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Nie wiem czy członkowie ubt liczyć potrafią , ale zamknęli Ci temat bo dla nich minęło 24h no nic spróbuje Ci pomóc masz tu poradnik http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Maja 2014 #159628 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 wklej dokladnie co ci wyskakuje w konsoli w bansie nie ma twojego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 #159728 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 W sumie to mi nic nie wyskakuje, normalnie wejść na serwer mogę. Wcześniej nie sprawdzałem bo skoro bana dostałem to nie było sensu sprawdzać. Widocznie jakiś błąd. Sorka za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Maja 2014 #159741 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi