n-ty dzien Napisano 29 Maja 2014 #159540 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Plugin dający możliwość zmiany mapy na mniejszą w przypadku przebywania na serwerze mniej niż 8 osób. Aby wymusić głosowanie należy wpisać na say'u "mala mapa ". Plik amx_malamapa.amxx do addons/amxmodx/plugins. Plik amx_malamapa .sma do addons/amxmodx/scripting. Cvary do addons/amxmodx/configs/amxx.cfg bądź server.cfg. W addons/amxmodx/configs/plugins.ini dopisujemy amx_malamapa .amxx. amx_malamapa_admin 0/1 - ustawienie na 1 spowoduje wyłączenie pluginu w przypadku obecności admina na serwerze [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252464 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam problem. Mianowicie wgrywam wszystko jak trzeba oprócz Cvarów, ponieważ nw jak wgrać Nie wiem czy to wina tego ale po wpisnaiu "mala mapa" crashuje mi serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Stycznia 2015 #252611 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A więc tak. Otwórz swoje FTP. cstrike/addons/amxmodx/confings/ Tam znajdziesz plik amxx.cfg Otwierasz go do edycji - w total commandrze to F4. Zjeżdżasz na sam dół. Wklejasz cvar i ustawiasz go na 1 lub 0. Zależy jak potrzebujesz. Sprawdź czy aby na 100% jak dopisałeś w plugins.ini czy nazwa pluginu się zgadza. Tutaj w poradniku nie jest dopisana bardzo ważna rzecz, a mianowicie: Konfiguracja: Należy stworzyć plik mapcycle_male.txt w katalogu addons/amxmodx/config, w którym wpisujemy nazwy tych właśnie małych map. Bez tego plugin nie wie z czego wczytywać mapy do vote. Łap link do oryginalnego tematu na wszelki wypadek: http://amxx.pl/topic/11270-mala-mapa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi