xXxAlienekxXx Napisano 3 Lutego 2016 #392868 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Miałem 438k LvL na serwerze 500k i zresetowało mi LvL w Środku Meczu i tera mam 150k lvl z /freelvl Czy mogli byście mi oddac mój lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 3 Lutego 2016 #392871 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Już Ci pisałem na serwerze.... Nikt Ci nie odda lvl ( bo dość szybko można go nabić -.-) A co do levela na minusie żaden admin serwera nic Ci nie poradzi (Oprócz doradzenia, żebyś wybrał klasę ponownie wtedy Ci się lvl zresetuje do 1 i wpisując /freelvl ....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 3 Lutego 2016 #392876 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Miałem 438k LvL na serwerze 500k i zresetowało mi LvL w Środku Meczu i tera mam 150k lvl z /freelvl Czy mogli byście mi oddac mój lvl? Zabronione jest pisanie w kolorach czerwonym i zielonym, które są przeznaczone dla Administratorów, Opiekunów Sieci, Super Adminów, Super Moderatorów i Moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2016 #392874 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dokładnie. Wbicie levela to tak naprawde jedna mapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 3 Lutego 2016 #392900 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dokładnie. Wbicie levela to tak naprawde jedna mapka. Przy dobrych perka to nawet 2 razy na mapce gracze mają lvl na minusie (Nie wspomnę o premium -.- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Lutego 2016 #394038 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Powiem wam tak. Próbowaliśmy nie raz, nie dwa rozprawić się z tym problemem, jednak.. Jest to bardzo specyficzny cod, 500k lvl to jest mnóstwo czynników wpływające na trudności z naprawą tych lvl. Być może niedługo zostanie to naprawione. Ponieważ zajęła się tym bardzo kompetentna osoba, teraz trzeba czekać na rezultaty czy jej się to uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi