#RELOP Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Nazwa klasy: Asimov Jej umiejetności:1/2 AWP, za każdego fraga dostaje 1000$ Jakie bronie posiada: AWP, DEAGLE Statystyki: INT:15 ŻYCIE:30 WYTRZYMAŁOŚĆ:20 KONDYCJA:50 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: - Gracze często pytają się o klasę FREE z AWP, więc myślę, że jest to dobra propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 No to się zgadza,że pytają się gracze o taką klase jestem ZA wprowadzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Wielu graczy byłoby usatysfakcjonowanych, bo aktualnie sporo osób rezygnuje z naszego serwera, gdy dowie się, że nie ma tu takiej klasy jak sniper (1 /1 z awp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 a co byscie powiedzieli na wprowadzenie snajpera z 1/1 i mialby on tylko awp i he. Mysle ze to byloby fajne rozwiazanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 1/1 to nie ale 1/2 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Gdyby snajper (FREE) miał 1/1 to po co byłaby klasa kapitan (PREMIUM). Za wprowadzeniem snajpera 1/2 jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 fajna propozycja ,zostanie ona przedstawiona administracji gdy wszystko będzie ok być może pojawi się ona na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi