Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 #159279 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Twój nick podczas grania: Sharaz Godzina, data zdarzenia: 15:27 Mapa: De_dust2/DM Link do screenów: http://www.filedropper.com/cstrike_3> STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 0 : 2053403836 ' ' 95.49.66.235 ' Hey, Rzekomo czas się nie zmienia na SS'ach & z tego właśnie powodu nie zostal mi przyznany Unban. 1) Ponad 20h przegrane na serwerze, za każdym razem Ban okazywał się niesłuszny (wystarczy sprawdzic pod nick) 2) Brak zmian czasu jest.. bugiem? Nie wiem, nie miałem tak wcześniej - ale jeżeli są generowane automatycznie.. raczej nie miałem na to wpływu. [Jedyne co mi przychodziło do głowy to speedhack, ale jeżeli screeny są robione w odstępach czasu.. nie, nie ma to sensu] Tak jak podczas prywatnej rozmowy z Strajk pisałem, nie zamierzam robić 100 reklam sieci w momencie kiedy jestem ewidentnie niewinny. Mam też nadzieję że temat nie zostanie zignorowany/zamknięte tak jak mi z góry przekazano. Sprawę postaram się wyjaśnić z opiekunem UBT jednakże na odwołanie jest 24h.. żeby potem nie było że powinienem był/po czasie. Ryzykuje ostrzeżenie? #życienakrawędzi *I'M INNOCENT* Pozdrawiam & proszę o Unban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Maja 2014 #159288 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 striker wszystko wyjasnil jedyna opcja na ub to 100 reklam za te ssy ub nie bedzie jezeli bylby to jakis blad pluginu/serwera wiecej takich sytuacji bylo by na forum a jak widzisz kazdy ma normalne ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Maja 2014 #159289 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi