Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159113 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Witam to znowu ja w piontek wam rozpierdolimy serwer z koleagami bo mamy dostemp do bazy danych . Grajcie bo to wasze ostatnie hwile na tym serweże , cała serwerownia multiguwno upadnie a to wszystko dzieki mnie bo sdzkoliłem się na hakera i przekonacie sie o tym wkrutce i kurwa hasło na klawiature wam założe jebane psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159114 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Haker bonzo ^^? Żegnam i nie wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Maja 2014 #159116 Administrator Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ok. Juz jestem caly obsrany. Serdeczne Wypierdalaj ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Maja 2014 #159117 Administrator Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi