Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159007 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 聽 1. Nick na TS:pozdro 600 聽 2. Wiek:16 聽 3. Do艣wiadczenie: Posiadam聽 聽 4. Mikro(obowi膮zkowe): Posiadam 聽 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 4-5h zale偶y od sql oraz dnia 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie ty: Chcia艂 bym zosta膰 moderatorem Ts Multi - Head gdy偶 jak wiecie jestem troch臋 na tej sieci i wchodz臋 na ts 偶eby mixa zagra膰 lub pogada膰 z kumplami. Siedz臋 na sieci od ponad roku i my艣l臋 偶e bym m贸g艂 zosta膰 tym moderatorem. Znacie mnie i wiecie jaki jestem. Nie lubi臋 konflikt贸w 聽wol臋 bardziej po偶artowa膰 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Chyba nic , bo wszystko jest jak nale偶y 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Maja 2014 #159036 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na TAK. My艣l臋, 偶e ch艂opak podo艂a funkcji moderatorowania na ts3. Jest dosy膰 cz臋sto, wi臋c dobrze przypilnuje TS. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159043 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na Nie, na ts'ie widzia艂em ci臋 z 2-3 razy rekrutacja zosta艂a otwarta to teraz siedzisz na ts'ie, 偶eby pokaza膰,偶e jednak jeste艣 na tym ts'ie. Stanowczo na NIE 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159044 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Skoro ca艂y czas jest na ts to dlaczego ani razu nie by艂 u nas na kanale i nie porozmawia艂..? ;] 聽 Ja bym jeszcze poczeka艂 na Twoim聽 miejscu i poprawi艂 "znajomo艣ci" 聽 Tak偶e wiesz.. - NIE 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159054 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Smyku to samo mog臋 powiedzie膰 o tobie. Te偶 widzia艂em ci臋 z 2-3 razy. Jest taka szansa 偶e si臋 mijamy nie ka偶dy wchodzi o tym samych godzinach. Dziwne Maniek nie raz gadali艣my na ts/cs i uwa偶asz 偶e ani razu mnie nie by艂o 0.0 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Maja 2014 #159066 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Hmm, ja go cz臋sto widz臋, dlatego jestem za okresem pr贸bnym. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Maja 2014 #159083 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na TAK. Z pozdro znamy si臋 nie od dzi艣 Mo偶na z nim pogada膰 oraz jest ogarni臋ty i mi艂y.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillg盲nglig Danke:* Napisano 28 Maja 2014 #159100 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Jak siedz臋 i gram miesza艅ce to widuj臋 go dosy膰 cz臋sto tak偶e jestem za okresem pr贸bnym, na tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159171 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi