Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 1. Nick na TS:pozdro 600 2. Wiek:16 3. Doświadczenie: Posiadam 4. Mikro(obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: 4-5h zależy od sql oraz dnia 6. Dlaczego właśnie ty: Chciał bym zostać moderatorem Ts Multi - Head gdyż jak wiecie jestem trochę na tej sieci i wchodzę na ts żeby mixa zagrać lub pogadać z kumplami. Siedzę na sieci od ponad roku i myślę że bym mógł zostać tym moderatorem. Znacie mnie i wiecie jaki jestem. Nie lubię konfliktów wolę bardziej pożartować 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Chyba nic , bo wszystko jest jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Maja 2014 #159036 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na TAK. Myślę, że chłopak podoła funkcji moderatorowania na ts3. Jest dosyć często, więc dobrze przypilnuje TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159043 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na Nie, na ts'ie widziałem cię z 2-3 razy rekrutacja została otwarta to teraz siedzisz na ts'ie, żeby pokazać,że jednak jesteś na tym ts'ie. Stanowczo na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159044 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Skoro cały czas jest na ts to dlaczego ani razu nie był u nas na kanale i nie porozmawiał..? ;] Ja bym jeszcze poczekał na Twoim miejscu i poprawił "znajomości" Także wiesz.. - NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159054 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Smyku to samo mogę powiedzieć o tobie. Też widziałem cię z 2-3 razy. Jest taka szansa że się mijamy nie każdy wchodzi o tym samych godzinach. Dziwne Maniek nie raz gadaliśmy na ts/cs i uważasz że ani razu mnie nie było 0.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Maja 2014 #159066 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Hmm, ja go często widzę, dlatego jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Maja 2014 #159083 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na TAK. Z pozdro znamy się nie od dziś Można z nim pogadać oraz jest ogarnięty i miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Maja 2014 #159100 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jak siedzę i gram mieszańce to widuję go dosyć często także jestem za okresem próbnym, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159171 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi