Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]:)

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

1. Nick na TS:pozdro 600

2. Wiek:16

3. Do艣wiadczenie: Posiadam聽

4. Mikro(obowi膮zkowe): Posiadam

5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 4-5h zale偶y od sql oraz dnia

6. Dlaczego w艂a艣nie ty: Chcia艂 bym zosta膰 moderatorem Ts Multi - Head gdy偶 jak wiecie jestem troch臋 na tej sieci i wchodz臋 na ts 偶eby mixa zagra膰 lub pogada膰 z kumplami. Siedz臋 na sieci od ponad roku i my艣l臋 偶e bym m贸g艂 zosta膰 tym moderatorem. Znacie mnie i wiecie jaki jestem. Nie lubi臋 konflikt贸w 聽wol臋 bardziej po偶artowa膰 :)

7. Co wprowadzisz na naszego TS: Chyba nic , bo wszystko jest jak nale偶y :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Jestem na Nie, na ts'ie widzia艂em ci臋 z 2-3 razy rekrutacja zosta艂a otwarta to teraz siedzisz na ts'ie, 偶eby pokaza膰,偶e jednak jeste艣 na tym ts'ie. Stanowczo na NIE

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Skoro ca艂y czas jest na ts to dlaczego ani razu nie by艂 u nas na kanale i nie porozmawia艂..? ;]

Ja bym jeszcze poczeka艂 na Twoim聽 miejscu i poprawi艂 "znajomo艣ci" :)

Tak偶e wiesz.. - NIE

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Smyku to samo mog臋 powiedzie膰 o tobie. Te偶 widzia艂em ci臋 z 2-3 razy. Jest taka szansa 偶e si臋 mijamy nie ka偶dy wchodzi o tym samych godzinach. Dziwne Maniek nie raz gadali艣my na ts/cs i uwa偶asz 偶e ani razu mnie nie by艂o 0.0

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...