0mI Napisano 27 Maja 2014 #158736 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Witam mam problem od ostatniej aktualizacji steam pojawia mia sie takie okienko z nazwa """""Wystąpił problem z aplikacją Steam Client Bootstrapper i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."""" jak to naprawic jesli ktos z tym pomoże jestem nawet gotow cos za to odpalic bo nawet nie moge stema odpalic od 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158738 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 już jest taki wątek http://multi-head.pl/topic/30324-steam-problem-z-aplikacj%C4%85-steam-client-bootstrapper/?hl=%2Bclient+%2Bbootstrapper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158739 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi