Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158673 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Witam. Jak już sam temat wskazuję składam rezygnację. Żeby zachować się fair podam powód. Otóż dostałem propozycję od pewnej serwerowni dzięki, której będę mógł "rozwinąć skrzydła", których niestety używać tutaj nie mogłem.Dziękuję wszystkim za cały mile spędzony czas. Jak zawsze było to jakieś doświadczenie, które na pewno będę mile wspominał. Najbardziej jednak chce podziękować Heskey'owi za to, że jest jaki jest ;p Jest świetnym opiekunem i mam nadzieję, że ludzie docenią w końcu jego starania i jego wyrozumiałość, której no chyba czasami ma za dużo;p Tak więc nie narzekać tylko się cieszyć bo jak ja bym był opiekunem to admini nie byli by nimi dłużej niż tydzień ;p( w sumie sam siebie bym musiał wywalić). Jeszcze raz dzięki za wszystko. Pozdrawiam, Kura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 27 Maja 2014 #158674 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dziękuję za Twe cieple słowa i za to że mnie doceniałeś Trzymaj się ciepło i odwiedz mnie tam czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Maja 2014 #158675 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Rangi zdjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Maja 2014 #158676 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi