聽neutron Napisano 2 Lutego 2016 #392650 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: neutron 聽 2. Wiek: 18 lat 聽 3. Do艣wiadczenie: Do艣膰 spore 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: No b臋dzie od 3 do 6 godzin聽 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): By艂em nie raz moderatorem TS'a i wiem z czym to si臋 je, sam kiedy艣 stworzy艂em serwer i przez jaki艣 czas nawet dobrze si臋 trzyma艂. 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Po pierwsze systematyczne sprawdzanie dat na kana艂ach prywatnych (nie chodzi mi o to, 偶e obecni moderatorzy zaniedbuj膮 swoje obowi膮zki) , po drugie mi艂膮 atmosfer臋 oraz co miesi膮c r贸偶ne gry i zabawy zwi膮zane z TS'em. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 2 Lutego 2016 #392653 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 na TAK 聽 + Do艣wiadczenie 聽 + Godzinki 聽 +Ciekawe pomys艂y聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 2 Lutego 2016 #392666 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Na tak, sp臋dzi艂em troch臋 czasu z nim na kanale i ma ogarni臋t膮 g艂ow臋 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #392777 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Sp臋dzam z nim du偶o czasu na T's, bardzo mi艂y i uprzejmy cz艂owiek. Jeden z lepszych kandydat贸w na to stanowisko. Nie mam nic do zarzucenia, powodzenia! Tak! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 3 Lutego 2016 #392799 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Zdecydowanie na tak! Bardzo pomocny, mi艂y i ogarni臋ty. Z pewno艣ci膮 by si臋 sprawdzi艂 na tym stanowisku 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lutego 2016 #392887 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Troch臋 ma艂o na tym ts jeste艣 ale masz moje tak bo jeste艣 sw贸j ch艂op i napewno Sobie poradzisz 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 3 Lutego 2016 #392913 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Na Nie聽 聽 聽 聽 Ma艂o ci臋 wida膰 na ts'ie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Lutego 2016 #392926 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Na tak, d艂ugi czas na mg, znam go bardziej ni偶 kto inny tutaj, zas艂uguje na moda, z pewno艣ci膮 sobie poradzi. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 3 Lutego 2016 #392929 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na tak! 聽 Bo kolesiostwo! 聽 Fajny jest! Za kolegami zawsze! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Lutego 2016 #392936 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na tak, bo kolesiostwo. 聽 Tak na powa偶nie, ogarni臋ta osoba, 艣wietny kandydat na moderatora. Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #392948 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na TAK 聽 +widuj臋 go na ts'ie 聽 +do艣wiadczenie 聽 +wydaje si臋 by膰 ogarni臋ty 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 3 Lutego 2016 #393185 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na Tak. 聽 + Tak偶e my艣l臋, 偶e sobie poradzisz. 聽 + Widz臋 Ci臋 do艣膰 cz臋sto. 聽 + Fajne pomys艂y. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 4 Lutego 2016 #393293 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Tak 聽 + wiek 聽 + do艣wiadczenie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Lutego 2016 #393297 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Jestem na nie, posiadasz ju偶 2 inne rangi i skup si臋 na nich. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #394032 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi