Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157946 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Nick:Papuga Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Juz nie raz byłem adminem na innych serverach i mam doświadczenie Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:kupa lat Steam:nie mam ale moge założyć Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:nie mam ale wiem ile przebywam na cs Dlaczego TY .!: Pomoc w rozwoju srvera i pilnowanie go w porząku bez żadnych cziterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3h zależy od dnia Kontakt: nr: 517075770 skype moge podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Maja 2014 #157955 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Możesz założyć konto na Steam ale musisz mieć na nim CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Maja 2014 #157956 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi