wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392584 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Data i godzina: Nie wim Nick admina/gracza, który zawinił: Obstawiam, że @@Wandi. Dowody: --- Świadkowie: SB, Ja Uzasadnienie: Chyba Zadauem pytanie s@/h@ i dostałem bana na SB i jest mi smutno, pytanie było na poziomie gimnazjum lub podstawówki i nasuwa się pytanie, czemu tutaj jestem? Proszę o przeniesienie do humoru bo nie moge napisać tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 2 Lutego 2016 #392586 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 200" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2016 #392589 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Osoba która zawiniła zostanie ukarana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2016 #392591 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi