CI4ST3K Napisano 2 Lutego 2016 #392579 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: NaWypasie 2. Wiek: Przez kolejne 2 miesiące 15 ^^ 3. Doświadczenie: Byłem już moderatorem na kiliku serwerach TeamSpeak 3 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Ostatnio nie bywałem, ale zaczynam siedzieć spowrotem Po uzyskaniu rangi 1,5 h przynajmniej 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Myślę, że jestes pomocny. Nawiązuje dobry kontakt z ludźmi. Sumiennie wywiązuje się z powierzonych mi obowiązków. Szybko się uczę, gdybym czegoś nie wiedział 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Przede wszystkim pomoc, która jest najważniejsza. Zadbam również o miłą atmosfere i żeby gracze mieli u nas jak najlepiej -------------- EDIT -------------- To tylko tak zanim odrzucicie podanie. Dziękuje za Wasze wypowiedzi Tylko szkoda, że jak jedna osoba napisała o moich rangach, które w ogóle nie mają się do tematu i wszyscy zaczęliście pisać to samo. Wszystkie wypowiedzi tylko i wyłącznie na nie z powodu moich rang.. I jestsem pewny, że wszyscy sugerujecie się tą jedną wypowiedzią. Szkoda, że nie macie własnego zdania, ale mimo to dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 2 Lutego 2016 #392593 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Spoko koleś byłbym na tak gdyby nie to że jesteś już w unbanteamie i do tego jesteś redaktorem fanpage co zabiera też dużo czasu zajmij się swoimi obowiązkami najlepiej do tego 1,5h to za mało jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392617 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Też jestem na nie, krótko z nami jesteś i masz już rangi, zajmij sie nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #392956 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Posiadasz wiele rang, ogarniasz zje bardzo dobrze, to tego się trzymaj. Na ts bywasz rzadko, więc co do tej funkcji jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #393056 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Masz już 2 rangi funkcyjne Zajmij się nimi. Poza tym widziałem cie może 2 razy na ts'ie. edit. Rangi rangami ale jakoś cię nie widać na tym TS'ie. A co do tych rang to u wielu osób kończyło się to na rezygnacji z jakiegoś stanowiska ponieważ brakowało czasu na ogarnięcie wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiozA Napisano 3 Lutego 2016 #393067 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Masz już 2 rangi i myślę że powinieneś się na nich skupić i poświecić im czas, aby wykonywać swoje obowiązki należycie. Jestem na Nie, sorrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 3 Lutego 2016 #393068 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Kurde ziom możesz stracić te 2 rangi jak je zaniedbasz więc dla twojego dobra na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 4 Lutego 2016 #393294 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie - wiek - jesteś tu krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Lutego 2016 #393295 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Jestem na nie bo masz 2 rangi a to ponoć źle. Sam jestem na nie, ale no bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 4 Lutego 2016 #393318 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 na TAK +Ma 2 rangi i daję radę (ma chłopak siły na 3 rangę to próbuje) +Jest krótko ale pokazuje, że mu zależy i stara się pomagać wszędzie gdzie się da +Wiek może nie jest "stary" ale bez problemu wpadnie na jakieś nowe pomysły i nas zaskoczy. +Ogarnięty +Szybko pokazuje, że da radę i można na nim polegać Przykro mi z powodu, że podanie pewnie Ci odrzucą z powodu 2 innych rang... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #393838 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Rzadko widujemy Cie na ts, są osoby z dłuższym stażem, którzy spełniają nasze kryteria Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi