Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157514 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Deaglex3 Godzina, data zdarzenia: 15;20 około a data to hmm .. 24 maja o ile dobrze mam na pc ustawione ;p Mapa: DD2 Only a #2 STEAM_ID / IP: Nie mam bo posiadam Neostrade ( Dzieci Neo ) taa wiem ;p no i ip nie posiadam. Uzasadnienie: Esy są czyste Screeny: http://speedy.sh/8JmFs/Esy-Deagle-2-DD2-2.rar Liczę na UB i nie wmawiajcie mi że złe esy są albo że nie z waszego serwera ;dd poprzednim razem tak było ;> wieem że jestem NS ale to nie znaczy że używam czitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Maja 2014 #157517 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi