Vizorowsky Napisano 2 Lutego 2016 #392527 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 [align=center]1. Nick na TS3: Vizorowsky [/align] [align=center] 2. Wiek: 16lat [/align] [align=center] 3. Doświadczenie: Doświadczenie jest dosyć słabe , jestem osobą początkującą [/align] [align=center] 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam :3 [/align] [align=center] 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 4-5 godzin, czasami do 8 nockami [/align] [align=center] 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Dużo czasu spędzam na Teamspeaku i jestem chętny nie jakiej Michalinie oraz Masterowi pomóc w tym co robią bo be zemnie to jak bez ręki. [/align] [align=center] 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Na pewno dużo nowych użytkowników już nie długo, kumplostwo, miłości,małżeństwa.miła atmosferkę . Bardzo dziękuje za negatywne oraz pozytywne wpisy na moje podanie [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Lutego 2016 #392536 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 7. Zabrania się pisania całego postu kolorem. Ten punkt tyczy się także moderatorów, administratorów! Kolory są po to, aby podkreślić jakieś ważne słowo etc. Dziękuje dobranoc. Co do podania to za krótko jesteś na sieci,rejstracja 25 grudnia jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 2 Lutego 2016 #392540 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na nie podanie wygląda jak nie powiem co co wprowadzisz na ts'a ? małżeństwo idz bujać w obłokach gdzie indziej kumplostwo ? co to wgl za wyraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392575 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 IĆ STOND Kumpel to Ty nie jesteś, jestem na NIE, chodzisz po kanałach i troll'ujesz......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 2 Lutego 2016 #392590 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 @@Wandi dobrze że to ty jesteś takich wspaniały i fajny . Tylko przypomnij sobie z czego ty zostałeś zdegradowany hm? I jeszcze smiesz pisać takie rzeczy? I to co ty robisz to myślisz że jest dorosłe wez najlepiej się nie wypowiadaj w takich rzeczach bo jesteś żałosny !! To że ktoś zrezygnował z admina dlatego że nie miał ochoty grać z takimi osobami jak np : ty to juz nie mój problem !. Tylko to ty dostałeś degradacje! A co do tego podania jestem na TAK - ogarnięty - miły - wiek -można pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 2 Lutego 2016 Autor #392599 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 @HaZarD974 Ja jestem tutaj troszke dłużej gdzieś około 2 lata temu jeszcze grałem, ale wyszło cs go to się przekierowałem na inną wersje cs'a. Walneło mi się Chodziło o cs'a Zrobiłem nowe z powodu zapomnienia hasła oraz e-maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoLeKcJoNeR Napisano 3 Lutego 2016 #392863 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 JESTEM NA chodzi po kanałach i cwaniakuje nie ogarnie tej posady tworzy z zakochana jakies grupki na Ts3 -.- Jeszcze raz na NIE Sory Kumplu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Lutego 2016 #392909 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Nie znasz nawet regulaminu forum, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #392943 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Lubie cię ale jestem na NIE -krótko jesteś z nami -nie widzę cię na tym stanowisku z powodu twojego zachowania (czasami jest śmiesznie ale nieraz żenada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Lutego 2016 #393086 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 nie wiem z której strony "najlepszy kumpel, przyjaciel" ale niech Ci będzie, na nie. Za szybko na podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2016 #393088 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jesteś z nami zbyt krótko Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi