Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157476 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Nick: SpalonY Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duze, byłem adminem na tej i na innych sieciach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: hmmm... Duzo lat. Steam: ? STEAM_0:0:47200669 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Link Dlaczego TY .!: Mało admow, dużo odpalow, ogarniam adminowanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ostatnio trochę mało poświecalem na cs ale już wracam do formy 2-3h min. Kontakt: TS, gje gje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 24 Maja 2014 #157477 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Nw jak z aktywnością (nie mogę grać), JESTEM NA tAK: - miły, - ogarnia, - ogólnie fajnie się z Tobą rozmawia na TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Maja 2014 #157512 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi