Skocz do zawartości

[KOSZ][ZAMKNIĘTY [CS 1.6 PLUGIN] RoundSound - muzyka na koniec rundy

n-ty dzien

Rekomendowane odpowiedzi

opis.png

Plugin odtwarzający muzykę na koniec każdej rundy.

instal.png

Plik RoundSound.amxx

do addons/amxmodx/plugins.

Plik RoundSound

.sma do addons/amxmodx/scripting.

Plik RoundSound.ini

do addons/amxmodx/configs.

W addons/amxmodx/configs/plugins.ini dopisujemy RoundSound

.amxx

.

Plik RoundSound.ini

uzupełniamy następująco:

"Ścieżka" "Tytuł" "Team"

Przykład:  "misc/RoundSound/MH1.mp3" "David Guetta Play Hard (feat_ Ne-Yo & Akon)" "TT"

Pamiętamy o wrzuceniu utworów do folderu sound/misc/RoundSound!

pobierz.png

[attachment=o184]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

Pobierz Najlepszego CS 1.6

Wciśnij By Pobrać

• 5 months later...
  • 2 weeks later...

Mi działa bardzo dobrze 1,5 dnia szukalem dobrego pluginu do roundosund a tu prosze + dla Ciebie! ale jedna mala wada. jak pokazuje nutke ktora gra w prawym gornym rogu to zaslania kto kogo zabil :/

upload : http://speedy.sh/4RSFm/de-dust20001.bmp dzieje sie tak tylko na steam ;/

prosze o wyjasnienie

sprawdzilem.. teraz na steam jest kwadrat ale krocej.. i potem szybko znika i widac kto kogo zabil :) na non steam pokazuje prostokat i widac  "teraz gramy muza1" i potem kila :) juz moze byc dziena :D a moze da sie zmienic miejsce tego co pokazuje nazwe utworu np lewy gorny rog? a nie prawy?  :P i zeby na steam pokazywalo nazwe utworu a nie jakis kwadrt :)

• 3 weeks later...

Witam, ja mam problem mianowicie wbiłem na razie dwie piioseneczki bo chciałem sprawdzić czy będzie działało ścieżka wygląda tak w tym .ini

; CT Sounds

"misc/RoundSound/1CT" "ZHU- Faded" "CT"

"misc/RoundSound/2CT" "Skrillex & Damian "Jr Gong" Marley - "Make It Bun Dem"" "CT"

coś źle zrobiłem ? gdy wpisuje /rs wszystko widać, że można odtworzyć playliste, ale gdy klikam tą playliste to nie ma nic napisane.

muzyke wpiłem do sound/misc/roundsound

Pamiętaj, że duże i małe litery też mają znaczenie! Do tego po 1CT, 2CT nie masz .mp3. Sprawdź również czy nazwy plików się pokrywają z tymi plikami, które wrzuciłeś do folderu RoundSound - 1CT.mp3 2CT.mp3, a nie oryginalne nazwy piosenek.

powiem wam tak plugin dziala jak trzeba :) moge zrobic latwiejszy poradnik by kazdy rozumial o co chodzi :P..

jeszcze male pytanko : czemu nie wszystkie soundy dzialaja na non steam?

na steam wszystko dziala pieknie :)

sam zrobilem serwer kolega mi podrzucal nutki no i mam je w folderze kazda dziala dobrze i wgl i na steam dziala wiec to nie moze byc wina pobierania (laga) na steam mi sie dobrze otwiera kazda

tak sie wkrecilem w to ze juz wszystko obczailem jak i co biega nawet sam sobie konwertuje nutki odpowiednie bitrate i wgl :P kozak plugin sciagac!!! polecam

• 2 months later...

pomocy wgrałem rounsound sma amxx i ini i wszystko mi się wydaję a gdy napisałem amx_plugins w kobsolipisze error Roindsoind.amxx co mam zrobić. Jeśli można może ktoś z wqs ma gorowe pliki te działające jeśli tak ro prosze o wysłanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...