n-ty dzien Napisano 24 Maja 2014 #157373 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Plugin odtwarzający muzykę na koniec każdej rundy. Plik RoundSound.amxx do addons/amxmodx/plugins. Plik RoundSound .sma do addons/amxmodx/scripting. Plik RoundSound.ini do addons/amxmodx/configs. W addons/amxmodx/configs/plugins.ini dopisujemy RoundSound .amxx . Plik RoundSound.ini uzupełniamy następująco: "Ścieżka" "Tytuł" "Team" Przykład: "misc/RoundSound/MH1.mp3" "David Guetta Play Hard (feat_ Ne-Yo & Akon)" "TT" Pamiętamy o wrzuceniu utworów do folderu sound/misc/RoundSound! [attachment=o184] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Pobierz Najlepszego CS 1.6 Wciśnij By Pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229527 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 a gdzie soundy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229575 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Soundy musisz sobie sam wybrać jakie chcesz i wgrać je na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232052 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Mi działa bardzo dobrze 1,5 dnia szukalem dobrego pluginu do roundosund a tu prosze + dla Ciebie! ale jedna mala wada. jak pokazuje nutke ktora gra w prawym gornym rogu to zaslania kto kogo zabil upload : http://speedy.sh/4RSFm/de-dust20001.bmp dzieje sie tak tylko na steam ;/ prosze o wyjasnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232708 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Pobierz to podmień na serwerze i daj znać czy pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233216 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 sprawdzilem.. teraz na steam jest kwadrat ale krocej.. i potem szybko znika i widac kto kogo zabil na non steam pokazuje prostokat i widac "teraz gramy muza1" i potem kila juz moze byc dziena a moze da sie zmienic miejsce tego co pokazuje nazwe utworu np lewy gorny rog? a nie prawy? i zeby na steam pokazywalo nazwe utworu a nie jakis kwadrt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 #236933 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witam, ja mam problem mianowicie wbiłem na razie dwie piioseneczki bo chciałem sprawdzić czy będzie działało ścieżka wygląda tak w tym .ini ; CT Sounds "misc/RoundSound/1CT" "ZHU- Faded" "CT" "misc/RoundSound/2CT" "Skrillex & Damian "Jr Gong" Marley - "Make It Bun Dem"" "CT" coś źle zrobiłem ? gdy wpisuje /rs wszystko widać, że można odtworzyć playliste, ale gdy klikam tą playliste to nie ma nic napisane. muzyke wpiłem do sound/misc/roundsound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 5 Grudnia 2014 #237365 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Pamiętaj, że duże i małe litery też mają znaczenie! Do tego po 1CT, 2CT nie masz .mp3. Sprawdź również czy nazwy plików się pokrywają z tymi plikami, które wrzuciłeś do folderu RoundSound - 1CT.mp3 2CT.mp3, a nie oryginalne nazwy piosenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238327 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 powiem wam tak plugin dziala jak trzeba moge zrobic latwiejszy poradnik by kazdy rozumial o co chodzi .. jeszcze male pytanko : czemu nie wszystkie soundy dzialaja na non steam? na steam wszystko dziala pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Grudnia 2014 Autor #238338 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Usuń przed wejściem na serwer z folderu z grą i wtedy pobierz je ponownie. Być może złapałeś jakiegoś laga podczas pobierania i źle się co niektóre pobrały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238339 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 sam zrobilem serwer kolega mi podrzucal nutki no i mam je w folderze kazda dziala dobrze i wgl i na steam dziala wiec to nie moze byc wina pobierania (laga) na steam mi sie dobrze otwiera kazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238415 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 tak sie wkrecilem w to ze juz wszystko obczailem jak i co biega nawet sam sobie konwertuje nutki odpowiednie bitrate i wgl kozak plugin sciagac!!! polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 #272935 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pomocy wgrałem rounsound sma amxx i ini i wszystko mi się wydaję a gdy napisałem amx_plugins w kobsolipisze error Roindsoind.amxx co mam zrobić. Jeśli można może ktoś z wqs ma gorowe pliki te działające jeśli tak ro prosze o wysłanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Lutego 2015 Autor #275718 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 W plugins.ini musisz dopisać RoundSound.amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi