Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157257 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia: 18:00 23.05.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: Wizz Dowody: brak jak w temacie, nie ma ss'ów Świadkowie: MrPapi^^, Michi15^^ Uzasadnienie: Admin nałożył na gracza Michi15^^ perma za " Aktywny " . Z powodu braku ss'ów gracz nie może ubiegać się o ub. Admin Wizz jest Adminem na serwerze FFA i chciałbym wiedzieć czemu to on zajmuje się banowaniem graczy na COD MODZIE 200. Gram z Michi15^^ na tym serwerze już od ok. 1 roku. Ja również musiałem już się za takie coś odbanowywać z tym że ja ss'y miałem. Dodatkowo proszę o ub dla gracza Michi15^^ z powodu bezpodstawnych oskarżeń, a także o przesłanie ss'ów bądź demka tego jaki gracz czituje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Maja 2014 #157259 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 temat był już wyjąsniony ale widze ze idziesz ta droga co kolega , na jego ip jest ban z 19.05 tego roku dlatego dostal kolejnego bana z powodem aktywny co do wiza jest adminem unban team i na tym polega jego praca na tej sieci jedyna opcja na ub to zrobienie wlasnorecznie 100 reklam kazdy kolejny temat czy twoj czy kolegi czy jeszcze kogos innego nastepnym razem zostanie odpowiednio nagrodzony bo nikt nie bedzie pisal 100 razy tego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Maja 2014 #157260 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi