Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157103 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Deaglex3 Godzina, data zdarzenia: 14;50 23 maj 2014 Mapa: Only dd2 #2 STEAM_ID / IP: Posiadam neostrade ( więc ip nie mam jak podać ) Uzasadnienie: Nie mam cheatów. Link do SS : http://speedy.sh/jE84d/SS.rar jeśli pojawią sie proglemy z pobieraniem to prosze napisać wrzuce na dodatkowe hostingi. // Przy okazji mam pytanie ;p czy dozwolone są tu kolorowe modele postaci ? np TT = czerwone ? a ct niebieskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 23 Maja 2014 #157131 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wstawiłeś screeny nie z naszych serwerów. SS'y mają być w formacie .tga. Odp. na Twoje pytanie, nie nie można mieć takich modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 23 Maja 2014 #157132 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 SS mają być w formacie TGA. Ps. Za modele jest perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157134 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ... Kolejny raz robicie proglemy z tego ... Nie ma żadnego TGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I SSY SĄ Z WASZEGO SERWERA ..... Ludzie ... Zróbcie SS komuś z teamu i sami zobaczycie że nie ma tga -.- Edit Tu też były proglemy z tga ... http://multi-head.pl/topic/30282-trance-ssy-osiemnasty-raz/ Zrozumcie mnie .. Że nie tylko ja mam takie proglemy ale kolega co u was dostał ss też ma w bmp .. To wy macie coś popsute a nie my nie używam ani wh ani sh ani aima .... SS są czyste i wstawiłem je odrazu do .rar i wstawiłem na hosting i na forum .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157152 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Faktycznie na serwerach robione są teraz ss`y w formacie bmp. Za chwilę zabieram się za poprawienie błędu. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157153 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi