Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157053 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam Dziś rano zakupiłem na waszym serwie klasę premium , po zakupie odczekałem obecną mapkę , wpisałem hasło . Ok mapka się zmnieniła , klasa premium była dostępna . Wszystko było ok , do momentu zmiany mapki . Wtedy zniknął mi serwer z Favorites , i do tego gdzy próbowałem sie połączyć przez console , wyskakiwał napis - "Connecting to 80.72.40.110:27008... You have been banned from this server" Z tego napisu wyika że mam bana , ale żadnego bana nie dostałem . Proszę o szybkie rozwiązanie mojego problemu Pozdrawiam Już wszystko działa , można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Maja 2014 #157054 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 w bansie czysto musiales przy zmianie mapki za czesto odswiezac i serwer cie zbanowal odczekaj jakiś czas ban powinien sam zejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157056 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi