Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157042 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Twój nick podczas gry: AdiSon ;* Godzina, data zdarzenia: 8:35 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałęm bana na serwerze Multi-Head only dd2 + DM za co? Nie wiem ale admin napisałem mi w banie zebym wstawił ss a takowcyh nie ma u mnie w folderze cstrike ;c Prosze aby ktoś to ogarnął i zobaczył HLTV ze jestem czysty Z góry dzieki [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:780151747' [AMXBans] Your IP: '37.31.39.183' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Maja 2014 #157043 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Otóż ss'y dostaje się automatycznie, dlatego musisz je mieć. Szukaj pliki w formacie tga. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ tu masz poradnik jak znaleźć. Masz 24 h na wstawienie, jak nie ratuję Cię 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157094 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Nie wiem czy można tak robic czy nie... ale dodam post pod postem A więc przeszukałem cały komputer tak jak napisane w poradniku ale tez przeszukałem dysk wyszukiwarka zaznaczając zeby szukalo tylko zdjęc i obrazów.. PUSTO :c Jeżeli nie znajde ss to co ? Nie dostae ub ? Juz miałem taką sytuacje i mysle ze to wina mojej wersji cs ze sie ss nie zapisuja... ale jak w grze nacisne f5 to ss sa w folderze cstrike.. -.- nie wiem co mam robic .. a nie da sie zeby na HLTV sprawdzić ? Ostatnio na tym serwerze tez miałem takiego bana i tez bez ss ale na niku Maniek. i dostałem ub z HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157095 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Pobierz i zainstaluj Irfanview i przeszukaj folder z cs-em. HLTV jest od czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157096 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 SKoro HLTV jest od czegoś innego to fajnie . Nic nie bede ściągał.. Chciałem tylko UB a ty sie wieki szum robi.. Jezeli admin który mnie banował myslał ze jestem odpalony to sie mylił. To że NS nie znaczy ze odpal od razu. Nie chce mi sie kombinowac i załatwiac spraw jak nie wiem co. Jest milion innych serwerów ale na tym mi sie fajnie grało. Skoro jednak nie dostane UB to musze sie pożegnac. I mam pytanie jeszcze jedno ? DO CZEGO SŁUŻY HLTV JAK NIE DO ŁAPANIA CHEATERÓW ? !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Maja 2014 #157100 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 do łapanie cziterów pod nieobecnosc admina badz utwierdzeniu sie w przekonaniu o czitowaniu gracza z twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie zamierzasz szukać ssów wiec zamykam jezeli je znajdziesz w czasie (24h) napisz do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Maja 2014 #157101 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi