Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]serwerownia do sprzedania?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

siema chodza plotki po necie ze  Aquax chce sprzedac serwerownie Multi-Head bo dziewczyna nie daje mu zyc...

Aquax czy to prawda jest wypowiedz sie na ten temat bardzo interesuje mnie kiedy stanie sie jasne ze serwerownia upadla lub poszla w sprzedaz :)

czekamy nam szczere odpowiedzi

bo wiesz ludzie mowią ze consequente ma dosc tego a ty bez niego nie mozesz sobie trafic palcem do dupy bo sie na tym nie znasz i dlatego jak conseq odszedł to mu płakaleś na ts'ie 5 godzin zeby wrócił i błagałeś bo nie ogarniasz...

Gość Guest

pisze co widze na innych serwerowniach i forach.... a ty kenpachi sie nie wpierdzielaj jak cie o zdanie nikt nie prosi a tetra pisze placz bo sam placze 

Człowieku Ty sobie kpisz czy postradałeś gdzieś rozum? Jest to forum , więc wypowiadać może się każdy , a Ty rozsiewasz w ten sposób plotki i siejesz ferment na sieci ponieważ ktoś , gdzieś Cie zgasił i straciłeś admina. Gdyby zależało Ci na odpowiedzi aquaxa to byś napisał do niego na pw . Bak logiki i rozumowania widać w każdym Twoim poście. Do tego nie potrafisz składać sensownie zdań i na każdą reakcję innych , a  w szczególności prawdę , która nie jest po Twojej myślisz reagujesz wulgaryzmami i agresją. Czyżby problemy emocjonalne? Nie wnikam. Ale dla mnie to po prostu żałosne. 

• Administrator

Powiem jedno. Weź spierdalaj z takim czymś. Nie będę miał szacunku dla takich ludzi jak ty. Za twoją głupotę dostajesz ode mnie nagrodę. Perma na forum. Dziekuę dobranoc. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...