Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156785 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 siema chodza plotki po necie ze Aquax chce sprzedac serwerownie Multi-Head bo dziewczyna nie daje mu zyc... Aquax czy to prawda jest wypowiedz sie na ten temat bardzo interesuje mnie kiedy stanie sie jasne ze serwerownia upadla lub poszla w sprzedaz czekamy nam szczere odpowiedzi bo wiesz ludzie mowią ze consequente ma dosc tego a ty bez niego nie mozesz sobie trafic palcem do dupy bo sie na tym nie znasz i dlatego jak conseq odszedł to mu płakaleś na ts'ie 5 godzin zeby wrócił i błagałeś bo nie ogarniasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 22 Maja 2014 #156787 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 ale placz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 22 Maja 2014 #156789 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Bol czterech liter czlowieka ktory nie potrafi sensownie zlozyc zdan i probuje teraz jeszcze zasiac zamet. Az mi Cie zal czlowieczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156790 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 pisze co widze na innych serwerowniach i forach.... a ty kenpachi sie nie wpierdzielaj jak cie o zdanie nikt nie prosi a tetra pisze placz bo sam placze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 22 Maja 2014 #156791 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Po pierwsze sieć serwerów, a nie serwerownia. Po drugie pokaż mi stronę, na której pisze że MH ma zostać sprzedane. Zapewne sobie to wymyśliłeś, bo nie możesz się pogodzić ze stratą admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 22 Maja 2014 #156792 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Człowieku Ty sobie kpisz czy postradałeś gdzieś rozum? Jest to forum , więc wypowiadać może się każdy , a Ty rozsiewasz w ten sposób plotki i siejesz ferment na sieci ponieważ ktoś , gdzieś Cie zgasił i straciłeś admina. Gdyby zależało Ci na odpowiedzi aquaxa to byś napisał do niego na pw . Bak logiki i rozumowania widać w każdym Twoim poście. Do tego nie potrafisz składać sensownie zdań i na każdą reakcję innych , a w szczególności prawdę , która nie jest po Twojej myślisz reagujesz wulgaryzmami i agresją. Czyżby problemy emocjonalne? Nie wnikam. Ale dla mnie to po prostu żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Maja 2014 #156793 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 zamykam w celu uniknięcia spamu jak aquax będzie zainteresowany rozmowa z tb bądź udzieleniem odpowiedzi odezwie sie do cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Maja 2014 #156794 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Maja 2014 #156873 Administrator Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Powiem jedno. Weź spierdalaj z takim czymś. Nie będę miał szacunku dla takich ludzi jak ty. Za twoją głupotę dostajesz ode mnie nagrodę. Perma na forum. Dziekuę dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #157029 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Omg, co za idiota, dobrze, że to się nie sieje. Żegnam ozięble. Nie wracaj tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi