Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156680 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nick cheat`era: STEAVEN BANDERAS Godzina, data zdarzenia: 21:00 21 maja 2014r. Mapa: aim_headshot Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://speedy.sh/cs5ZT/whaczek121.dem STEAM_ID/IP cheat`era: -------nie zapisałem ip tego gracza bo jak wyłączyłem demko i już brałem się za jego ip to go już nie było------- Uzasadnienie: proszę o obejrzenie demka w całości !!!! widać tam że jest odpalony Był to gracz pochodzenia niemieckiego.Gdy do niego pisałem żeby wyłączył wh odpisał że nie-oczywiście pisałem z nim po niemiecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156691 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Niestety bez ip/sid nic nie zrobimy. Jak zobaczysz go ponownie, to spisz ip i poproś kogoś, o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156692 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi