Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156569 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam Zakupiłem u was jakieś dwa dni temu VIPa na serwerze only dd2 z którego byłem zadowolony :good: , aż do chwili w której wchodzę na serwer a vip nie działa. :sad: Dodam, że przez te dwa dni normalnie grałem na VIPie i nie było żadnych problemów i domyślam się, że to jest spowodowane crashem serwera, ale czy istnieje szansa, że go odzyskam, albo dostane zwrot pieniędzy? Nick na jakim gram to "Dariusz Szpakowski" proszę o jakąś odpowiedź i pomoc :help: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156579 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 powinno działać w razie czego pisz pw/gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156580 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi