Zakręcony Napisano 2 Lutego 2016 #392421 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: ZAKRECONY 2. Wiek: W tym roku 18 3. Doświadczenie: Spore, możecie mnie przepytać, nawet z niektórych permisji 4. Mikro (obowiązkowe): Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: dziennie 5 - 10 h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Siedzę dużo na team speak'u, Nieraz moderatorzy nie maja czasu lub ich nie ma gdy trzeba dać komuś range lub kanał a ja postaram się im pomóc jak i odciążyć ich trochę 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Miłą atmosferę, zapraszał bym innych użytkowników, no i pomyślałbym nad jakimiś fajnymi konkursami Z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi, te pozytywne jak i negatywne :D :like: Pozdrawiam ZAKRECONY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2016 #392430 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Przypominam o randze OP JB. A zdarzyło mi się słyszeć, że tam też czasem zawalasz obowiazki. Wiec mimo wszystko jestem póki co na nie. Zajmij się jednym, doprowadz do ładu i dopiero mysl nad 2 posada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 2 Lutego 2016 #392432 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na tak +Wiek +Aktywnosc +Staż +Doświadczenie Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392451 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja jestem na Tak. I nie mówię mu to, że dużo z nim właśnie siedzę na tym ts'ie tylko zasługuje, i zasługiwał dawno już na tą rangę. Ogarnia ts'a. Ma fajne pomysły na zmiany. I przede wszystkim aktywność. Co nie wchodzę, to jesteś na tsie. Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 Premium #392498 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na tak ale na początku JB trzeba ogarnąc a dopiero potem brać się za ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeQxd Napisano 2 Lutego 2016 #392513 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Dam Ci to TAK leszczyku +aktywność +zachowanie +kultura osobista P.S. Jak zakrecony ogarniać Jb jak nie ma FTP??? Co on ma więcej robić jak tylko zgłaszać problemy malu lub aquax'owi i dawać/zabierać adminy?????? Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 2 Lutego 2016 #392605 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Dobry chłopak dużo siedzi na ts myślę że nadajesz się na modka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 2 Lutego 2016 #392633 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 na TAK + Dużo czasu poświęca +Doświadczenie +Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 2 Lutego 2016 #392693 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Na NIE - jesteś opiekunem Jalibreak powinnes tam więcej przyłożyć się to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 2 Lutego 2016 #391010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na nie - Jak będziesz robił takie same urlopy jak na jailbreak ,że siedzieć 10h na ts i raz wejść na JB na nonsteamie po innym nickiem - Jesteś opiekunem jailbreak i tym powinieneś się zająć Czytam ze zrozumieniem, lecz gdy jest spadek adminów to chyba lepiej pomóc na tym jailbreak ,czasami niż siedzieć na innym serwerze MH A ,że pan sb wziął wielki urlop to nie może wejść poprowadzić w ct i jakoś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoLeKcJoNeR Napisano 2 Lutego 2016 #392726 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na TAK dobry chlopak ogarnia pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 2 Lutego 2016 #392730 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Skandaliczne zachowanie dzisiaj na TS w pokoju administracyjnym.. Masz szczęście że są wyrozumiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #392967 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Wydaje mi się, że powinieneś zająć się tym co robisz teraz. Opiekun to bardzo ważna funkcja, z tej racji muszę niestety być na nie. Nie patrz na innych, to nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 3 Lutego 2016 Autor #390197 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Przepraszam że się wypowiem ale muszę to napisać bo nie wytrzymam, niektórzy co składali podanie mieli o wiele więcej rang i im jakoś nic nie pisaliście, tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #392989 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jak masz czas na Serwer i TS'a to nie widzę problemu. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 3 Lutego 2016 #393013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Na TAK +ogar +często na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2016 #393084 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Zajmij się najpierw serwerem gdyż masz zaległości Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi