Zakr臋cony Napisano 2 Lutego 2016 #392421 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: ZAKRECONY 2. Wiek: W tym roku 18 3. Do艣wiadczenie: Spore, mo偶ecie mnie przepyta膰, nawet z niekt贸rych permisji聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Jest聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: dziennie 5 - 10 h 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie):Siedz臋 du偶o na team speak'u, Nieraz moderatorzy nie maja czasu lub ich nie ma gdy trzeba da膰 komu艣 range lub kana艂 a ja postaram si臋 im pom贸c jak i odci膮偶y膰 ich troch臋聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Mi艂膮 atmosfer臋, zaprasza艂 bym innych u偶ytkownik贸w, no i pomy艣la艂bym nad jakimi艣 fajnymi konkursami聽 聽 聽 聽 聽 聽 Z g贸ry dzi臋kuje za wszystkie wypowiedzi, te pozytywne jak i negatywne :D :like: Pozdrawiam ZAKRECONY 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 2 Lutego 2016 #392430 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Przypominam o randze OP JB. 聽 A zdarzy艂o mi si臋 s艂ysze膰, 偶e tam te偶 czasem zawalasz obowiazki. 聽 聽 Wiec mimo wszystko jestem p贸ki co na nie. 聽 Zajmij si臋 jednym, doprowadz do 艂adu i dopiero mysl nad 2 posada 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 2 Lutego 2016 #392432 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na tak 聽 +Wiek 聽 +Aktywnosc 聽 +Sta偶 聽 +Do艣wiadczenie 聽 聽 聽 Powodzenia! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392451 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja jestem na Tak. 聽 I nie m贸wi臋 mu to, 偶e du偶o z nim w艂a艣nie siedz臋 na tym ts'ie tylko zas艂uguje, i zas艂ugiwa艂 dawno ju偶 na t膮 rang臋. 聽 Ogarnia ts'a. 聽 Ma fajne pomys艂y na zmiany. 聽 I przede wszystkim aktywno艣膰. Co nie wchodz臋, to jeste艣 na tsie. 聽 Powodzonka 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392498 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na tak ale na pocz膮tku JB trzeba ogarn膮c a dopiero potem bra膰 si臋 za ts 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SeeQxd Napisano 2 Lutego 2016 #392513 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Dam Ci to TAK leszczyku 聽 聽 聽 +aktywno艣膰 聽 +zachowanie 聽 +kultura osobista 聽 聽 聽 P.S. Jak zakrecony ogarnia膰 Jb jak nie ma FTP??? Co on ma wi臋cej robi膰 jak tylko zg艂asza膰 problemy malu lub aquax'owi i dawa膰/zabiera膰 adminy??????聽 聽 聽 聽 Pozdrowionka 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 2 Lutego 2016 #392605 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Dobry ch艂opak du偶o siedzi na ts my艣l臋 偶e nadajesz si臋 na modka 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 2 Lutego 2016 #392633 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 na TAK 聽 + Du偶o czasu po艣wi臋ca聽 聽 +Do艣wiadczenie聽 聽 +Spe艂nia wymagania 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 2 Lutego 2016 #392693 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Na NIE 聽 - jeste艣 opiekunem Jalibreak powinnes tam wi臋cej przy艂o偶y膰 si臋 to roboty Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 2 Lutego 2016 #391010 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na nie聽 聽 - Jak b臋dziesz robi艂 takie same urlopy jak na jailbreak ,偶e siedzie膰 10h na ts i raz wej艣膰 na JB na nonsteamie po innym nickiem 聽 - Jeste艣 opiekunem jailbreak i tym powiniene艣 si臋 zaj膮膰聽 聽 聽 Czytam ze zrozumieniem, lecz gdy jest spadek admin贸w to chyba lepiej pom贸c na tym jailbreak ,czasami ni偶 siedzie膰 na innym serwerze MH 聽 A ,偶e pan sb wzi膮艂 wielki urlop to nie mo偶e wej艣膰 poprowadzi膰 w ct i jako艣 pom贸c 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
KoLeKcJoNeR Napisano 2 Lutego 2016 #392726 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na TAK聽 聽 聽 聽 dobry chlopak聽 聽 聽 聽 ogarnia聽 聽 聽 聽 pomocny聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 2 Lutego 2016 #392730 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Skandaliczne zachowanie dzisiaj na TS w pokoju administracyjnym.. Masz szcz臋艣cie 偶e s膮 wyrozumiali. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #392967 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Wydaje mi si臋, 偶e powiniene艣 zaj膮膰 si臋 tym co robisz teraz. Opiekun to bardzo wa偶na funkcja, z tej racji musz臋 niestety by膰 na nie. 聽 聽 聽 Nie patrz na innych, to nic nie da. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 3 Lutego 2016 Autor #390197 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Przepraszam 偶e si臋 wypowiem ale musz臋 to napisa膰 bo nie wytrzymam, niekt贸rzy co sk艂adali podanie mieli o wiele wi臋cej rang i im jako艣 nic nie pisali艣cie, tyle ode mnie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #392989 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jak masz czas na Serwer i TS'a to nie widz臋 problemu. Jestem na TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 3 Lutego 2016 #393013 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Na TAK 聽 +ogar 聽 +cz臋sto na ts Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2016 #393084 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Zajmij si臋 najpierw serwerem gdy偶 masz zaleg艂o艣ci聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi