Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156502 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Kamyk. Godzina, data zdarzenia: 05-21 14:30 Mapa: zm_cbble_camp STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:27049781 Uzasadnienie: <14:39:04> You are banned permanently. Reason: "za frajera" [AMXBans] =============================================== [AMXBans] ?? ???????? ?? ???? ???????! [AMXBans] ???????? 6 dias , 23 horas , 52 minutos e 32 segundos ?? ????????? ????. [AMXBans] ??? : Kamyk. [AMXBans] ??????? : za frajera odpoczniesz tydzien czasu [AMXBans] ?? ?????? ?????? ????????? @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] ??? SteamID : STEAM_0 : 0 : 27049781 [AMXBans] ??? IP : 80.48.221.239 [AMXBans] =============================================== Nie wiem czemu, ale mam po rosyjsku amxbans i dlatego te ???? ;x A więc tak. Grając sobie na zm i pisząc z Heskeyem, bo chciałem mu powiedzieć, gdzie są txt na tej mapie, ożywiłem się i szedłem mu pokazać, a ten mnie zgładził i żartobliwie (Jak dla mnie) powiedziałem musiałeś frajerze? Tak powiedziałem frajerze, ale nie było to formie obrazy, tylko dlatego, że chciałem mu pokazać, a on mnie slayną... Ale to jest nic, bo nagle wszedłem na ts na jego kanał ( Tak znałem hasło) dostałem bana perma widać z jakim powodem . To już druga sytuacja ze mną, ale nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak ? Czy jest to jego gorszy dzień? Ludzie czasami w jego obecności wyzywają adminów od kur** itp. i dostają bana na tydzień, ale za coś takiego ban na tydzień + perm na ts ? Moim zdaniem tutaj coś jest nie tak Nie mogłem się powstrzymać, bo to jest śmieszne to wyżej ^^: Pozdrawiam Kamyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 21 Maja 2014 #156508 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nie pozwolę sobie abyś tak do mnie się odzywał.Jestem trochę starszy od Ciebie więc proszę o trochę szacunku.Dostałes bana na ts za swoje zachowanie.Ja widzę że jestem za dobry dla was a wy to wykorzystujecie,tak być dalej nie może i to się zmieni !.Bana z tsa można zdjąć ale co do zombi moda to sobie poczekasz a co dalej z Tobą zrobię to się zobaczy.Dostałeś ode mnie 2 szanse i tak szczerze mówiąc gdybyś miał innego opiekuna to już byś stracił posadę administratora zombi moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156511 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Czyli, że jak wcześniej nie zwracałeś na to uwagi, to było super, ale nagle dzisiaj wszystko Ci się nie podoba? Znowu ta sama sytuacja. Szkoda gadać. A to, że jesteś starszy, to powtarzasz cały czas i ja ten szacunek miałem, bo raz coś takiego, to to samo co raz na tydzień byś powiedział "*urw*", czyli każdemu się może zdarzyć. Masz swój kanał, to po co dawałeś mi hasła do niego? A po za tym jakie zachowanie, jak dostałem bana za to co zrobiłem na serwerze. Ja tego nie wykorzystuje, tylko mówię jak jest. Ale Ty już swoje powiedziałeś dając 2 bany, czekamy na wypowiedź osób z góry. A i jeszcze zapomniałem dodać, że wyrzucenie mnie ze znajomych nie jest oznaką tego, że jesteś starszy, bo to jest dopiero dziecinne zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 21 Maja 2014 #156514 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Słuchaj skurczybyku mam świadków i nie patrz się że ktoś z góry da Ci UB.Musisz się czegoś nauczyć i zacząć doceniać mnie .Ale nigdy nie pozwolę abyś tak się do mnie zwracał.Bardzo proszę o zamknięcie tematu z góry bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156516 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ale po co Ci świadkowie, skoro ja się przyznałem? Ja mogę mieć i bana 2 tygodnie, płakać nie będę, ale chcę żeby wszyscy wiedzieli, że nagle uważasz się za wielkiego pana. To szkoda, że wcześniej Ci to nie przeszkadzało. I ja nie chce kolejnych bezsensownych twoich wypowiedzi, bo w tym momencie, jeżeli byśmy zamienili się rangami, to mógł bym Ci dać bana za "skurczybyku", bo równie dobrze mnie to też uraziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156517 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 fakt przyznales sie wiec nie ma co ciagnac tematu ban z tsa zdjety ban na serwerze zostaje 1 pkt ostrzezen w dziale admin serwera za nie odpowiednie zachowanie wobiec OP serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156518 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156519 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi