Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156438 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam chcialem odniesc sie do czego konkretnego... Wiem ze nie bylem swietyt mialem i nadal mam 2 pkt ostrzezen i dlatego z tego powodu stracilem range na forum i admina na dd2+dm jest to dla mnie idiotyczne wiem ze Adonai przypominal mi o tym kilku krotnie nie pozwalal mi o tym zapomniec i odbierajac mi admina chcial zachowac sie w obec innych adminow fair byl zmuszony mi odebrac bo inni admini nie maja ostrzezen. okej rozumie ale jak ja kila dni temu zauwarzylem odpalonego admina na serwie gdzie sprawowalem funkcje to natychmiast zrobilem demo i zaraz zbanowalem z powodem czitowanie to jeszcze gracz mial czelnosc wejsc na forum i sie odwolac co on sobie myslal ze bez dema zbanowalem oj nie dowod wstawilem na forum pod odwolaniem gracza i bylo potrzeba godzin by dojsc do tego by zdjac admina itd to tego nikt nie widzi ze sie dzieje zle na serwerowni oj nie moze tak byc ze ADMIN biega ODPALONY na serwie a czerwoni o niczym nie wiedza dziwne ale odebrac admina gracvzowi ktory calkiem dobrze wykonywal swa prace za glupie wrecz idioptyczne 2 punkty ostrzezen sory ale to jest chore. moze bylo by sprawdzic cala administracje skoro znalazl sie jeden ADMIN CZIT to moze byc ich wiecej Dziekuje za odczytanie i ewentualnie odpowiedzi z waszej strony. Pozdarawiam Upalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 21 Maja 2014 #156452 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Było ich wielu. Co do tego co napisałeś pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie sam do siebie każdy admin wie że musi odpracować ostrzeżenia i jest mu to przypominane do czasu kiedy nie straci rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156453 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ale temat założony w jakim celu ?? wiedziales jakie sa zasady na sieci i że musisz odpracować te 2 ostrzezenia tak jest caly czas przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156469 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Odpaleni Admini no pięknie sie dzieje serwerownia upada tak jak mówią plotki skoro , przyjmują odpalonych adminów to sami tracą szacunek w oczach graczy złymi decyzjami ! dobrze wiedzieć ,że takie rzeczy dzieją sie w szeregach kolorowych jak rozumiem ci którzy mają łapać cziterów przyjmują ich w swoje szeregi , to chyba gorsza jazda niż nasz Polski Sejm . Ps. Szkoda cie Upalony Adminowałeś jak dla mnie bez zarzutu i dwa razy nigdy cie nie trzeba było prosić o wejscie i sprawdzenie czitów na serwerze odrazu a nie jak to po niektórych wielmożnych panów którzy zamiast reagować każą zakładac tematy na forum Ps1 . Odbierają rangi a potem się dziwią ,że adminów brakuje na serverze który i tak jest do postawienia od nowa albo generalnego remontu z wiadomych faktów o których już admini ów serwera wspominali . Także piątka Upalony mam nadzieje ,że na innej serwerowni znajdziesz admina i nie zabiorą go za jakies punkciki wpadnij czasem na dm pokaramy Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156477 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 temat raczej bez sensu a po inteligentnej wypowiedzi kixa zamkne zeby nie bylo spamu "przyjmuja odpalonych adminow" wskaz mi takiego potem pisz głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156478 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Maja 2014 #156586 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jesteśmy siecią serwerów, nie serwerownią. Tak, upadamy - mając prawie dwukrotnie większą liczbę graczy na serwerach od konkurencji. Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi