Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]idiotyczne rozwiazanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam chcialem odniesc sie do czego konkretnego...

Wiem ze nie bylem swietyt mialem i nadal mam 2 pkt ostrzezen i dlatego z tego powodu stracilem range na forum i admina na  dd2+dm jest to dla mnie idiotyczne wiem ze Adonai przypominal mi o tym kilku krotnie nie pozwalal mi o tym zapomniec i odbierajac mi admina chcial zachowac sie w obec innych adminow fair byl zmuszony mi odebrac bo inni admini nie maja ostrzezen. okej rozumie ale jak ja kila dni temu zauwarzylem odpalonego admina na serwie gdzie sprawowalem funkcje to natychmiast zrobilem demo i zaraz zbanowalem z powodem czitowanie to jeszcze gracz mial czelnosc wejsc na forum i sie odwolac co on sobie myslal ze bez dema zbanowalem oj nie dowod wstawilem na forum pod odwolaniem gracza i bylo potrzeba godzin by dojsc do tego by zdjac admina itd to tego nikt nie widzi ze sie dzieje zle na serwerowni oj nie moze tak byc ze ADMIN biega ODPALONY na serwie a czerwoni o niczym nie wiedza dziwne ale odebrac admina gracvzowi ktory calkiem dobrze wykonywal swa prace za glupie wrecz idioptyczne 2 punkty ostrzezen sory ale to jest chore.

moze bylo by sprawdzic cala administracje skoro znalazl sie jeden ADMIN CZIT to moze byc ich wiecej

Dziekuje za odczytanie i ewentualnie odpowiedzi z waszej strony.

Pozdarawiam Upalony

Gość Guest

Odpaleni Admini

no pięknie sie dzieje serwerownia upada tak jak mówią plotki skoro , przyjmują odpalonych adminów to sami tracą szacunek w oczach graczy złymi decyzjami ! dobrze wiedzieć ,że takie rzeczy dzieją sie w szeregach kolorowych jak rozumiem ci którzy mają łapać cziterów przyjmują ich w swoje szeregi , to chyba gorsza jazda niż nasz Polski Sejm :D.

Ps. Szkoda cie Upalony Adminowałeś jak dla mnie bez zarzutu i dwa razy nigdy cie nie trzeba było prosić o wejscie i sprawdzenie czitów  na serwerze odrazu a nie jak to po niektórych wielmożnych panów którzy zamiast reagować każą zakładac tematy na forum ;)

Ps1 .  Odbierają rangi a potem się dziwią ,że adminów brakuje na serverze który i tak jest do postawienia od nowa albo generalnego remontu z wiadomych faktów o których już admini ów serwera wspominali .

Także piątka Upalony mam nadzieje ,że na innej serwerowni znajdziesz admina i nie zabiorą go za jakies punkciki wpadnij czasem na dm pokaramy :D 

Pozdro !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...