brOOk3n Napisano 2 Lutego 2016 #392416 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: Tushirek 2. Wiek: 16 3. Doświadczenie: Miałem kiedyś styczność z Moderatorem TS'a, mam nadzieję, że coś jeszcze z tej posady w głowie zostało 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: To zależy od dnia, aczkolwiek 2h+ dam radę ogarnąć 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jak pisałem wyżej, miałem już styczność z ową rangą, aczkolwiek w razie potrzeby liczę na pomoc Poza tym sporo przesiaduję na TSie i chciałbym co nieco pomóc użytkownikom 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Moderatorów TS nigdy za dużo, na pewno mogę zaoferować swoją pomoc, chciałbym odciążyć innych z obowiązków, postaram się również wprowadzić porządek. Z góry dziękuję za wszystkie pozytywne jak i negatywne zdanie na temat mojego podania Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 2 Lutego 2016 #392417 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Na TAK Miły pomocny aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 2 Lutego 2016 #392452 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jak najbardziej na Tak Ogarnia pomocny miły Myślę, że się nada na Moderatora TS3 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 Kobieta #392470 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ewentualnie tak. Przesiaduję często na TS'ie i myślę, że da radę pomóc jako moderator. Jedyny minus to głos, który może przestraszyć małe dzieci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 Premium #392492 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Mimo tego co byłe/jest jestem na TAK. Siedzisz na tym ts i ogarniasz ŻYCIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 2 Lutego 2016 #392553 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Na TAK +aktywność w miarę +kultura +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392634 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Tak. Ogarnięty. Zamulasz na ts'ie powiem dużo. Miły. Pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #393737 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Niestety nie spełniasz naszych wymagań, pozostali kandydaci byli lepsi Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Lutego 2016 #394024 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Malu, z szacunku do graczy powinniście wpisywać powody odrzucenia. Nie wszyscy są "górą", zresztą po coś w tym szablonie moderacyjnym to uzasadnienie zostało swego czasu wpisane. Ja jako stały bywalec na forum jestem ciekaw waszych decyzji i uzasadnień. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi