Skocz do zawarto艣ci

Podanie Tushirek? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: Tushirek

2. Wiek: 16

3. Do艣wiadczenie: Mia艂em kiedy艣 styczno艣膰 z Moderatorem TS'a, mam nadziej臋, 偶e co艣 jeszcze z tej posady w g艂owie zosta艂o :D

4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam.

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: To zale偶y od dnia, aczkolwiek 2h+ dam rad臋 ogarn膮膰 ;)

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Jak pisa艂em wy偶ej, mia艂em ju偶 styczno艣膰 z ow膮 rang膮, aczkolwiek w razie potrzeby licz臋 na pomoc :P Poza tym sporo przesiaduj臋 na TSie i chcia艂bym co nieco pom贸c u偶ytkownikom :)

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Moderator贸w TS nigdy za du偶o, na pewno mog臋 zaoferowa膰 swoj膮 pomoc, chcia艂bym odci膮偶y膰 innych z obowi膮zk贸w, postaram si臋 r贸wnie偶 wprowadzi膰 porz膮dek.聽

Z g贸ry dzi臋kuj臋 za wszystkie pozytywne jak i negatywne zdanie na temat mojego podania ;)

Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Niestety nie spe艂niasz naszych wymaga艅, pozostali kandydaci byli lepsi聽

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Malu, z szacunku do graczy powinni艣cie wpisywa膰 powody odrzucenia. Nie wszyscy s膮 "g贸r膮", zreszt膮 po co艣 w tym szablonie moderacyjnym to uzasadnienie zosta艂o swego czasu wpisane. Ja jako sta艂y bywalec na forum jestem ciekaw waszych decyzji i uzasadnie艅. Dzi臋ki.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...