brOOk3n Napisano 2 Lutego 2016 #392416 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: Tushirek 聽 2. Wiek: 16 聽 3. Do艣wiadczenie: Mia艂em kiedy艣 styczno艣膰 z Moderatorem TS'a, mam nadziej臋, 偶e co艣 jeszcze z tej posady w g艂owie zosta艂o 聽 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam. 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: To zale偶y od dnia, aczkolwiek 2h+ dam rad臋 ogarn膮膰 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Jak pisa艂em wy偶ej, mia艂em ju偶 styczno艣膰 z ow膮 rang膮, aczkolwiek w razie potrzeby licz臋 na pomoc Poza tym sporo przesiaduj臋 na TSie i chcia艂bym co nieco pom贸c u偶ytkownikom 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Moderator贸w TS nigdy za du偶o, na pewno mog臋 zaoferowa膰 swoj膮 pomoc, chcia艂bym odci膮偶y膰 innych z obowi膮zk贸w, postaram si臋 r贸wnie偶 wprowadzi膰 porz膮dek.聽 聽 聽 聽 Z g贸ry dzi臋kuj臋 za wszystkie pozytywne jak i negatywne zdanie na temat mojego podania 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 2 Lutego 2016 #392417 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Na TAK聽 聽 聽 聽 Mi艂y 聽 pomocny聽 聽 aktywny聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 2 Lutego 2016 #392452 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jak najbardziej na Tak 聽 Ogarnia 聽 pomocny 聽 mi艂y 聽 聽 聽 My艣l臋, 偶e si臋 nada na Moderatora TS3 聽 聽 聽 Powodzenia 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 #392470 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Ewentualnie tak. Przesiaduj臋 cz臋sto na TS'ie i my艣l臋, 偶e da rad臋 pom贸c jako moderator. Jedyny minus to g艂os, kt贸ry mo偶e przestraszy膰 ma艂e dzieci. Pozdrawiam 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392492 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Mimo tego co by艂e/jest jestem na TAK. Siedzisz na tym ts i ogarniasz 呕YCIE. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 2 Lutego 2016 #392553 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Na TAK 聽 +aktywno艣膰 w miar臋 聽 +kultura 聽 +pomocny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392634 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Tak. 聽 Ogarni臋ty. 聽 Zamulasz na ts'ie powiem du偶o. 聽 Mi艂y. 聽 Pomocny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #393737 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 聽 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: Niestety nie spe艂niasz naszych wymaga艅, pozostali kandydaci byli lepsi聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Lutego 2016 #394024 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Malu, z szacunku do graczy powinni艣cie wpisywa膰 powody odrzucenia. Nie wszyscy s膮 "g贸r膮", zreszt膮 po co艣 w tym szablonie moderacyjnym to uzasadnienie zosta艂o swego czasu wpisane. Ja jako sta艂y bywalec na forum jestem ciekaw waszych decyzji i uzasadnie艅. Dzi臋ki. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi