Gość Guest Napisano 20 Maja 2014 #156373 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:01:10 Nick admina/gracza, który zawinił: ?? Dowody: Poniżej [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'skonczcie konwersacje gdzie indziej + zmien nick' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:38820049' [AMXBans] Your IP: '178.42.52.170' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: -- Uzasadnienie: Otóż, dzisiaj podczas gry i między innymi wymiany zdań z jednym z graczy na temat mechaniki pojazdowej, lekko już poirytowany wytłumaczyłem typkowi pewne sprawy było okej, admin wszedł w paradę dał bana tamtemu jak i mi, tylko że mi postanowił dorzucić mi jeszcze zmianę nick'a. Ja tego nie zrobię, ponieważ uważam że nick jest zgodny z regulaminem. Posiada znak cenzury i nie widzę w tym żadnego problemu. 3. Zakaz używania nick`ów rasistowskich i obraźliwych w stosunku do graczy, przekonań i wyznań. Jak widać, wymieniam regulamin z serwera Only DD2 w którym nigdzie nie jest jasno określone jak nick powinien być złożony, i czego nie powinien zawierać. Mój nick nie jest obraźliwy, cenzurę posiada w razie czego, więc prosiłbym o ukaranie admina lub ostrzeżenie aby się nie bawił swoimi możliwościami aż nad to. Dziękuję, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Maja 2014 #156374 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ban już dawno minął z bana 5 minutowego admin nie musi się tłumaczyć ascxw był adminem banującym co do nicku ban słuszny nie jest zgodny z regulaminem co do powodu drugiego nie wiem co za rozmowę z kimś przeprowadzałeś , ale musiała się ona nie spodobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Maja 2014 #156375 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi