Mikus Napisano 2 Lutego 2016 #392407 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: LudzieCygana 聽 2. Wiek: 17 聽 3. Do艣wiadczenie: ostatni raz modetatorem by艂em 2 lata temu ale postaram sobie przypomnie膰 komendy potrzebne dla moderatora oraz znam osoby, kt贸re pomog艂y by mi 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 4-5 godzin 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Chcia艂bym pom贸c innym u偶ytkownikom 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: My艣l臋, 偶e du偶o ciekawych konkurs贸w. Oczywi艣cie te偶 przyda si臋 jaka艣 pomoc skierowana z mojej osoby. 聽 聽 聽 Prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. 聽 聽 聽 Z g贸ry dzi臋kuje i przepraszam 聽 聽 聽 LudzieCygana 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 #392423 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na zas艂u偶one tak. Szkoda, 偶e da艂e艣 sobie tylko 4-5h, poniewa偶 siedzisz o wiele wi臋cej na TS'ie. Jedynym ma艂ym minusem u Ciebie jest to, 偶e szybko si臋 denerwujesz, ale na og贸l jeste艣 mi艂y i uprzejmy. Powodzenia 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 2 Lutego 2016 #392453 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na tak Miko艂ajku, 聽 - Jeste艣 ogarni臋ty, w ko艅cu ustawi艂e艣 sobie mikrofon na przycisk czego Ci serdecznie gratuluj臋, 聽 - Do艣wiadczenie jest, og贸lne wymagania spe艂nione. 聽 Pozdrawiam, SzymON 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 2 Lutego 2016 #392474 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Na Nie 聽 聽 聽 Cz臋sto spina 聽 czasmi konfliktowy 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392490 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Niby siedzisz na tym ts ale z kulturk膮 to dziwnie no i jeste艣 te偶 konfliktowy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 2 Lutego 2016 #392548 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na ma艂e TAK 聽 +aktywno艣膰 聽 +komunikatywny 聽 -czasami ci臋 ponosi 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 2 Lutego 2016 #392570 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 http://scr.hu/8bx2/7zu4u 聽 聽 聽 PFF k艂amiesz w podaniu :troll: do 5 godzin, nie powy偶ej 聽 聽 聽 Nie no 艂adnie z 艂uku strzela. 聽 A tak powa偶nie to mo偶na by da膰 ch艂opakowi szanse, niech si臋 wyka偶e,艂adn膮 beke potrafi na ts'ie rozkr臋cic, nolife straszny. 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 2 Lutego 2016 #392577 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 na TAK +Aktywny +Co艣 tam pami臋ta Jednym s艂owem da rad臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 2 Lutego 2016 #392692 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Na tak 聽 - mo偶na pogada膰 聽 - mi艂y 聽 - ogarni臋ty 聽 - wiek Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Lutego 2016 #392908 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Kojarz臋 Ci臋 st膮d, 偶e lubisz si臋 pospina膰 z innymi. Na t膮 chwil臋 nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #392968 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 @@Wandi Ty jeste艣 bezkonfliktowy? EKHM. 聽 聽 聽 Co do podania, to nie mia艂em 偶adnych przykrych sytuacji z Tob膮, wydajesz si臋 w porz膮dku osob膮, aczkolwiek s膮 o wiele lepsze podania. Daje Ci na tak, powodzenia! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2016 #393090 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Niestety nie spe艂niasz naszych wszystkich wymaga艅 kt贸rych nie wida膰 w kryteriach聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi