Mikus Napisano 2 Lutego 2016 #392407 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: LudzieCygana 2. Wiek: 17 3. Doświadczenie: ostatni raz modetatorem byłem 2 lata temu ale postaram sobie przypomnieć komendy potrzebne dla moderatora oraz znam osoby, które pomogły by mi 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 4-5 godzin 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Chciałbym pomóc innym użytkownikom 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Myślę, że dużo ciekawych konkursów. Oczywiście też przyda się jakaś pomoc skierowana z mojej osoby. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuje i przepraszam LudzieCygana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 Kobieta #392423 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na zasłużone tak. Szkoda, że dałeś sobie tylko 4-5h, ponieważ siedzisz o wiele więcej na TS'ie. Jedynym małym minusem u Ciebie jest to, że szybko się denerwujesz, ale na ogól jesteś miły i uprzejmy. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 2 Lutego 2016 #392453 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na tak Mikołajku, - Jesteś ogarnięty, w końcu ustawiłeś sobie mikrofon na przycisk czego Ci serdecznie gratuluję, - Doświadczenie jest, ogólne wymagania spełnione. Pozdrawiam, SzymON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 2 Lutego 2016 #392474 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Na Nie Często spina czasmi konfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 Premium #392490 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Niby siedzisz na tym ts ale z kulturką to dziwnie no i jesteś też konfliktowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 2 Lutego 2016 #392548 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na małe TAK +aktywność +komunikatywny -czasami cię ponosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Lutego 2016 #392570 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 http://scr.hu/8bx2/7zu4u PFF kłamiesz w podaniu :troll: do 5 godzin, nie powyżej Nie no ładnie z łuku strzela. A tak poważnie to można by dać chłopakowi szanse, niech się wykaże,ładną beke potrafi na ts'ie rozkręcic, nolife straszny. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 2 Lutego 2016 #392577 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 na TAK +Aktywny +Coś tam pamięta Jednym słowem da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 2 Lutego 2016 #392692 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Na tak - można pogadać - miły - ogarnięty - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Lutego 2016 #392908 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Kojarzę Cię stąd, że lubisz się pospinać z innymi. Na tą chwilę nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #392968 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 @@Wandi Ty jesteś bezkonfliktowy? EKHM. Co do podania, to nie miałem żadnych przykrych sytuacji z Tobą, wydajesz się w porządku osobą, aczkolwiek są o wiele lepsze podania. Daje Ci na tak, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2016 #393090 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Niestety nie spełniasz naszych wszystkich wymagań których nie widać w kryteriach Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi