Skocz do zawarto艣ci

Cygan na Moderatora?? Spr贸bujmy

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: LudzieCygana

2. Wiek: 17

3. Do艣wiadczenie: ostatni raz modetatorem by艂em 2 lata temu ale postaram sobie przypomnie膰 komendy potrzebne dla moderatora oraz znam osoby, kt贸re pomog艂y by mi :)

4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 4-5 godzin

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Chcia艂bym pom贸c innym u偶ytkownikom :)

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: My艣l臋, 偶e du偶o ciekawych konkurs贸w. Oczywi艣cie te偶 przyda si臋 jaka艣 pomoc skierowana z mojej osoby. :)

Prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Z g贸ry dzi臋kuje i przepraszam

LudzieCygana

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jestem na zas艂u偶one tak. Szkoda, 偶e da艂e艣 sobie tylko 4-5h, poniewa偶 siedzisz o wiele wi臋cej na TS'ie. Jedynym ma艂ym minusem u Ciebie jest to, 偶e szybko si臋 denerwujesz, ale na og贸l jeste艣 mi艂y i uprzejmy. Powodzenia ;)

Odno艣nik do komentarza

Jestem na tak Miko艂ajku,

- Jeste艣 ogarni臋ty, w ko艅cu ustawi艂e艣 sobie mikrofon na przycisk czego Ci serdecznie gratuluj臋,

- Do艣wiadczenie jest, og贸lne wymagania spe艂nione. ;)

Pozdrawiam, SzymON

Odno艣nik do komentarza

http://scr.hu/8bx2/7zu4u

PFF k艂amiesz w podaniu :troll: do 5 godzin, nie powy偶ej

Nie no 艂adnie z 艂uku strzela. xD

A tak powa偶nie to mo偶na by da膰 ch艂opakowi szanse, niech si臋 wyka偶e,艂adn膮 beke potrafi na ts'ie rozkr臋cic, nolife straszny.

Powodzenia

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Niestety nie spe艂niasz naszych wszystkich wymaga艅 kt贸rych nie wida膰 w kryteriach聽

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...