Gość Guest Napisano 20 Maja 2014 #156243 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Siemka,mam problem,ponieważ jak gram na steamie w cs 1.6 to gram mi się zacina. Dokładnie chodzi o to,że tak jakby troche mi laguje,strzały opóźnia itp. mino niskiego pingu,kto wie jak mogę rozwiązać ten problem niech pisze ;d,może nowego steama kupić ? Pozdrawiam ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2014 #156252 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 To jest chyba problem z fps`ami. Proponuję napisać na pw do , on Ci powinien dać swoje cfg na więcej fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2014 #156253 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Weź liste znajomych w tryb offline. Jeśli to nic nie zmieni to zobacz czy antywirus nie blokuje steam lub csa (miałem podobny problem tylko że z originem i BFem). Jeśli to zmniejszy ping do odblokuj porty, których steam/cs używa w ustawieniach zapory sieciowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Maja 2014 #156414 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Kolega zgłosił się do mnie na PW i problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Maja 2014 #156415 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi