Kenpachi Zaraki Napisano 19 Maja 2014 #155969 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 [align=center]Nick: Kenpachi Zaraki 聽 Wiek:16 聽 Data rejestracji na forum:27 czerwiec 2013 聽 Czas sp臋dzony na forum: 12dni 22h 53min + 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: 艢rednie 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak , wielokrotnie 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na serwie , 2x za ss w ostatnim czasie pod nickiem Sparhawk 聽 Dlaczego Ty?: Gdy tylko jestem na kompie mam w艂膮czone forum聽 czyli d艂ugo i cz臋sto , a wchodz臋 te偶 na tel i sprawdzam czy nic nowego nie mam 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:聽 Po kilka h dziennie 聽 Co艣 od siebie: By艂em ju偶 tutaj na tym stanowisku jeszcze za czas贸w Myszcza si贸demki kt贸ry da艂 mi szans臋 i my艣l臋 , 偶e dawa艂em sobie jako tako rad臋. Nie b臋dzie to m贸j pierwszy raz na tym stanowisku i mam nadziej臋 , 偶e i tym razem bym sobie poradzi艂 , oczywi艣cie je艣li dostan臋 szans臋.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Co do admina to b臋d臋 mia艂 na cod 400 gdy tylko wbij臋 stosonw膮 liczb臋 godzin natomiast nie ma聽 tej rangi poniewa偶 by艂o to gdzie艣 w pa藕dzierniku/listopadzie tamtego roku i sam zrezygnowa艂em z powodu zbyt du偶ej ilo艣ci nauki.[/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Maja 2014 #155972 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 Wymagany admin na jednym z serwer贸w 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Maja 2014 #155973 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 Na NIE 聽 聽 聽 聽 聽 -Brak admina na kt贸rym艣 z serwer贸w 聽 +- Podanie 聽 -Je艣li mog臋 wiedzie膰 to za co nie masz tej rangi nadal ? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Maja 2014 #155975 Udost臋pnij Napisano 19 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi