Kenpachi Zaraki Napisano 19 Maja 2014 #155969 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 [align=center]Nick: Kenpachi Zaraki Wiek:16 Data rejestracji na forum:27 czerwiec 2013 Czas spędzony na forum: 12dni 22h 53min + Doświadczenie w ocenianiu: Średnie Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak , wielokrotnie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwie , 2x za ss w ostatnim czasie pod nickiem Sparhawk Dlaczego Ty?: Gdy tylko jestem na kompie mam włączone forum czyli długo i często , a wchodzę też na tel i sprawdzam czy nic nowego nie mam Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Po kilka h dziennie Coś od siebie: Byłem już tutaj na tym stanowisku jeszcze za czasów Myszcza siódemki który dał mi szansę i myślę , że dawałem sobie jako tako radę. Nie będzie to mój pierwszy raz na tym stanowisku i mam nadzieję , że i tym razem bym sobie poradził , oczywiście jeśli dostanę szansę.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Co do admina to będę miał na cod 400 gdy tylko wbiję stosonwą liczbę godzin natomiast nie ma tej rangi ponieważ było to gdzieś w październiku/listopadzie tamtego roku i sam zrezygnowałem z powodu zbyt dużej ilości nauki.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155972 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Wymagany admin na jednym z serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155973 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Na NIE -Brak admina na którymś z serwerów +- Podanie -Jeśli mogę wiedzieć to za co nie masz tej rangi nadal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155975 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi