Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155798 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Twój nick podczas gry:hedy asz wiury lecom Godzina, data zdarzenia: dzis rano wczoraj wieczór Mapa:dd2 + dm STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Prosze jakiegoś admina o sprawdzenie demek wysłanych przez uzytowników Co prawda chwilami wygląda to jak tani aim no ale nie popadajmy w skrajności Screeny nic nie wykazały kilkukrotne nie wiem jak mam wam udowodnic swoja uczciwość. Bo chyba warto zrezygnować z tej serwerowni jesli gra ma wyglądać na jakims poziome Pozdrawiam screeny i demka w 3x tematach w dziale ub dd2 dm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2014 #155807 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Demka miałeś w poprzednim temacie. O ile to pierwsze miało tylko 1 akcję, tak to 2 zostało wychwycone przez lukiego i Wizza (więcej takich akcji) nie wiem jakie dowody są Ci jeszcze potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155890 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Czekam aż inni mniej stronniczy admini obejrzą te demką i stwierdzą że coś rzekomo mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Maja 2014 #155893 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 zadnych ss'ow nie wrzuciles poprawnych wiec czego ty oczekujesz ? Jeszcze do tego zostaly dostarczone dema na Ciebie. Jestes odpalonym zerem. Zegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Maja 2014 #155895 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi