Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155682 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Nick:-=LukasZ=- Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore byłem adminem już kilka razy Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:ponad 5 lat Steam:tak Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/-%3DLukasZ%3D-/80.72.40.110:27027/ serwer dopiero wystartował wiec nie ma na co liczyc Dlaczego TY .!:Ponieważ serwer sie dopiero rozwija a jak wiadomo adminów nigdy za mało.To co sie dzieje teraz na serwerze jest nie dow yobrazenia same aimy i wh.Aż anprawde grać sie doechcewa dlatego chciał bym troche pożądku przypilnować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4h Kontakt:Steam,gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 #155724 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Tak, serwer nowy, adminów potrzeba. + Wiek + Steam + Doświadczenie + Dzienny spędzany czas - Brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Maja 2014 #155737 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jestem na tak. Adminów mało a cziterów przybywa. Mam nadzieje, że zwiększysz aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Maja 2014 #155739 Administrator Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi