heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392328 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam. No więc moje propozycję: 1.Zrobić nową ruletkę, dopasowaną do naszego 4fun'a. Bez żadnych speed'ów itp. Żeby było grywalne na mniejszych mapach. Albo po prostu ta ruletka będzie wyłączana wtedy, gdy są właśnie te małe mapy. Ruletka by była płatna. Np. 4000$ albo nawet 5000$ i by można było jej używać w przeciągu 210 sekund. 2.Dodać sklep, np: Podwójny skok - [kwota 4500$] Potrójny skok - [kwota 6200$] Losowanie hajsu - [kwota 7000$] *Dla Vipa, dla zwykłego gracza to jest zablokowane. Kapcie Mojżesza - [kwota 5000$] (Cicho chodzisz) Losowanie broni - [kwota 4600$] Szybsze ładowanie broni (o troche, nie bardzo szybko) - [kwota 9000$] 3.By się wtedy dodało mapy typu: aim_map, fy_snow, awp_india itp. A ruletka by w czasie w tych mapach była wyłączana, jak także sklep. 4.Nowe Roundsound'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 #392331 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Fajny pomysł. 2. Również fajny pomysł, nawet lepszy od tej ruletki 3.Wszystkie wymienione mapki można byłoby wgrać. 4. Podesłałam Ani nowe roundsound'y kilka dni temu, które robiłam razem z QueQuality, ale nie wiem czy przejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 2 Lutego 2016 #390484 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Bardzo fajny pomysł. 2. Fajne, tylko trochę w inny sposób. Skrzydła Ikara (podwójny skok) - [kwota 4500$] Wyskok w górę! (potrójny skok - [kwota 6200$] Milioner - [kwota 7000$] *Dla Vipa, dla zwykłego gracza to jest zablokowane. Kapcie Mojżesza - [kwota 5000$] (Cicho chodzisz) Otwieracz - [kwota 4600$] Zwinne Palce. (o troche, nie bardzo szybko) - [kwota 9000$] Kosmonauta (mniejsza grawitacja 60-40%.) [10000$] 3. Grałem na tych mapach, i powiem, że całkiem spoko. 4. Nowy rs'y przejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 Autor #392335 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 A zapomniałem. Do sklepiku by się dodało blokadę po kupnie jakiegoś przywileju, i dodać by było mniejszą grawitacje Vipy zablokowane by to mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2016 #393169 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Wszystko fajnie pięknie ale pluginu takiego na rynku nie ma a stworzenie aby nic nam nie bugowało to będzie z 200zł. Sprawa ruletki heaven pamiętasz jak wyglądała, są zdatne do użytku 2 przy czym 1 się nie nadaje bo wywala serwer przez modele vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 3 Lutego 2016 Autor #393182 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Tak, niestety pamiętam. To raczej nic z moich propozycji nie wyjdzie. W sumie nie przyszło mi nawet na myśl nie wiem czemu, że może to kosztować. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2016 #393195 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi