Skocz do zawartości

[BEZ UB]UB na dd2/inf

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry: MaliNuS :PrO

Godzina, data zdarzenia: nie pamiętam godziny 

Mapa: de_inferno

STEAM_ID / IP: 195.3.233.83

Uzasadnienie: Dostałem nie słusznie bana za AIM'A chociaż go nie miałem. Grałem 5/10 minut i nie trafiłem headshot'a i niby AIM. Wszyscy na dd2/inf jak ktoś ma dobre staty to wtedy piszą u@ lub gadają przez mikro. w moim wypadku miałem staty 21:9 no i odrazu gadali aim i wgl no i dostałem bana chociaż czysto grałem! 

BARDZO PROSZE O ODBANOWANIE NA TYM SERWERZE PO 1 CZYSTO GRAŁEM A PO 2 TO MÓJ ULUBIONY SERWER I NIE CZITUJĘ  NA NIM!!!!!

Gość Guest

pierwsza akcja , przeskok na głowę, bana z mapy na której Ci dałem , demko mi sie coś zepsuło, ale także miałeś przeskoki , zabaczyłes mnie na spect to wyłączyłeś na klawiszu, podejrzewam że masz klawisz on i off aim. Raz płynnie strzelasz raz z przeskokami.

Na demko z inferno jedna akcja, i spala Cie od razu celowanik na banie , nie możliwe żebyś miał taki refleks jest to po prostu aim.

Szkoda że nie ma hltv, bo bym znalazł więcej taki akcji, demka coś mi sie bugują ale to jedno wystarczy.

http://www.speedyshare.com/eYMJY/MALINUS.dem

Gość Guest

za to demko bana nie dam, ale poczekamy na HLTV 

EDIT: Na HLTV widać już lepiej aima, twoje demko mi się trochę ścinało , moze to przez to

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...