Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155517 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Twój nick podczas gry: MaliNuS :PrO Godzina, data zdarzenia: nie pamiętam godziny Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 195.3.233.83 Uzasadnienie: Dostałem nie słusznie bana za AIM'A chociaż go nie miałem. Grałem 5/10 minut i nie trafiłem headshot'a i niby AIM. Wszyscy na dd2/inf jak ktoś ma dobre staty to wtedy piszą u@ lub gadają przez mikro. w moim wypadku miałem staty 21:9 no i odrazu gadali aim i wgl no i dostałem bana chociaż czysto grałem! BARDZO PROSZE O ODBANOWANIE NA TYM SERWERZE PO 1 CZYSTO GRAŁEM A PO 2 TO MÓJ ULUBIONY SERWER I NIE CZITUJĘ NA NIM!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155541 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dostałeś bana od admina "Ten zly .". Czekamy na dowody od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155547 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 pierwsza akcja , przeskok na głowę, bana z mapy na której Ci dałem , demko mi sie coś zepsuło, ale także miałeś przeskoki , zabaczyłes mnie na spect to wyłączyłeś na klawiszu, podejrzewam że masz klawisz on i off aim. Raz płynnie strzelasz raz z przeskokami. Na demko z inferno jedna akcja, i spala Cie od razu celowanik na banie , nie możliwe żebyś miał taki refleks jest to po prostu aim. Szkoda że nie ma hltv, bo bym znalazł więcej taki akcji, demka coś mi sie bugują ale to jedno wystarczy. http://www.speedyshare.com/eYMJY/MALINUS.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155553 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 WIdziałeś mój ping w tym momencie ? 153 skoczylo do 291 i spadło do 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155603 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 za to demko bana nie dam, ale poczekamy na HLTV EDIT: Na HLTV widać już lepiej aima, twoje demko mi się trochę ścinało , moze to przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155604 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ahaha, za przeskok bana nie dasz? Ok czekaj ściagne hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155607 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi