beoer Napisano 18 Maja 2014 #155418 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Twój nick podczas gry: xMentor^^x Godzina, data zdarzenia: ~~ nie pamiętam ,18.05.2014 Mapa: cs_italy2 STEAM_ID / IP: 195.136.209.77 Uzasadnienie:Podczas gry na mapie wyżej wymienionej ktoś bardzo mądry postwił tak sg że nie dało sie wyjsc z hostami. Znajdował się na dachu budynku tt, było nie możliwe przejscie pomiędzy tym małym odcinkiem na piętrze w domu z hostami(chodzi mi o ten odcinek drogi gdzie są schody na dach, niby mały kawałeczek ale komus kto miałbym mało hp nie udałoby się wyjscie z hostami. Tak troche się wkurzyłem bo admin powinien zareagować od razu i zobaczyć jak ten Sentry Gun był postawiony ale po co? : ] Przeklnąłem i dostałem bana na 30 minut. Mogę to jeszcze zrozumieć ale po tym napisałem na u@ "dobre zerowcu" tak i to było skierowane do "pana" który mnie zbanował. Ale nie wiem jak wy przyjmujecie taką obraze. Zerowiec w moim znaczeniu jest to osoba bez skila : ] Zero skila -.- ! Za to dostałem jeszcze bana na 2 dni .. hmmm ? Bodajrze wczoraj ktoś obraził któregoś admina o wiele gorzej i za to wyzwisko/obraze dostał 30 min co na moje ok powinien być tydzien. Ja tylko stwierdzałem fakt : ] Porszę o wypowiedz. Napiszcie mi co w waszym słowniku oznacza słowo "zerowiec" bo to jest smieszne "Panowie" : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Maja 2014 #155420 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 acha dostales bana po czym piszesz na u@ odnosząc się do skila admina tak ? prosze cie nie bądź śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Maja 2014 #155421 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi