Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155403 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Nick: eXelutioN | EGT Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem więcej niż 10 razy. Doświadczenie mam wielkie i na pamięć znam wszystkie regulaminy i zasady Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 5 lat? Steam: Jest Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/eXelutioN%20%7C%20EGT/ Nie wiem po co każecie podawać gametracker jak serwer dopiero ruszył Dlaczego TY .!: No więc. Lubię współpracować i chciałbym pomóc temu serwerowi. Jak wchodzę na serwer większość osób łamie regulamin i zawsze jest kogo zbanować. Proszę mi dać szansę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-5H W wakacje nawet codziennie do 8 Kontakt: Steam - michal1234525 Tak coś ode mnie, to widzicie, że nie spełniam 1 warunku - mam 15 lat zamiast 16. Proszę mi dać szansę, jeżeli nie będę się sprawdzał to admina mi odbierzecie Zobaczycie, że się sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 18 Maja 2014 #155404 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Widziałem Cię pare razy na serwerze. lecz daj nam się jeszcze poznać Jestem neutral z przechyleniem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155361 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Daj sie pozanc narazaie neutral ale mysle ze zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155373 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Daj sie pozanc narazaie neutral ale mysle ze zmienie zdanie ale nuda Rejestracja: dziś, 14:03 Pomyśl troche zanim napiszesz takie glupoty.. Server jest nowy adminow potzreba jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Maja 2014 #155490 Administrator Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dokladnie. Serwer ma 1 dzien. Potrzeba od razu adminow. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Maja 2014 #155491 Administrator Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi